Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zikator
1. Ktoś kto kupi ten hełm, dostanie prota i nikt go nie ruszy.
2. Tak właśnie, nie pamiętasz i gadasz bzdury.
3. Co do drottera to zapraszam na Pandorie, TS to jeden wielki lag/debug.
Jeśli mierzysz czyjeś pvp po otsie i tsie to jestes smieszny.
Drotter zabił więcej ludzi niż ty kiedykolwiek atakowałeś i to lvle jakich nigdy nie osiągniesz, wiec przestań uprawiać błazenade, jedziesz po nich bo na nas skończyły ci sie twoje żałosne argumenty? Mowienie o kimś podczas gdy ta osoba nie ma możliwości do obrony jest dla mnie wyrazem conajmniej nietaktu.
Wiec zamknij morde bedzie lepiej dla ciebie i dla społeczności.
|
1.Swoim 104 palkiem to możesz na tej Pandorii chronić ludzi od 50lvli. Załóżmy ze Thaldus/Fenza zechce zdobyć ten DH, bo ładnie by jeden więcej w domku wyglądał. I nie pisz mi że się go nie boisz. To że solo cie nei zabije to pewne, nie licz jednak ze cała twoja ekipa będzie w stanie złapać sorca na t-ringu + gran hurze, który nie bedzie znajdował się w trapie.
2. To w takim razie za co Cruth został wyrzucony panie znający historię Pandorii.
3. Na Pandorii moim 50 knightem mogę Drotterowi zajebiscie narobic. Na innych swiatach mam wyzsze chary, dlatego wolałbym zmierzyć się na TSie nie chce mi sie po prostu tracić czasu na expienie na lost worldzie.
@topic
Ogólnie tematy znajdujace sie w dziale wydarzenia ze swiatow sa offtopami, w ktorych opisywana jest biezaca sytuacja swiata, czesto polaczona z klotnia. Nie ma sensu takich tematów zamykać.