Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 22:04   #13
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosky
Po pierwsze smyq nie ma czegoś takiego jak Dragon Fetish jak nie byłeś to nie mów to jest na 100% MF a do drugiego pkt.sie zgadzam jest to jednorazowe.
Istnieje coś takiego jak Dragon Fetish i "jak nie byłeś to nie mów". Mysterious fetish się używa (lub raczej używało, bo to ponoć już nie dzaiła) nie na Draconii a w Hellgate. Byłem w Hellgate i na Draconii nieraz, robiłem też quest na Dragon Fetish i wychodziłem przy jego użyciu przez teleport koło dragona. Próbowałem też tam użyć mysterious fetish (kładłem go na coal basin koło teleportu) - bez rezultatu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nieugiety
Co mi wiadomo (padlem wiec widzialem) 2 razy jak prubowalem wyjsc z gh to czekalo na mnie:

-4 eldery
-8 beho
-6 ghouli
-3 crypty
-2 gazery
-1 ds
Jeżeli idziesz najkrótszą drogą od wejścia do wyjścia, to najgroźniejsze co spotkasz to zwykły beholder, więc albo ktoś zlurował te potworki, albo zapędziłeś się za daleko (raczej to pierwsze, bo w życiu tam nie widziałem 8 beho w jednym miejscu). Poza tym crypt shamblery i gazery nie występują tam normalnie - tylko jako summony elder beholderów.
[Edit] Przed chwilą byłem w Hellgate i muszę powiedzieć, że fatkycznie jest tak jak mówisz - cała masa elderów i zwykłych beho. Zdziwiło mnie to, bo zawsze po drodze do wyjścia spotykałem 1-2 beholdery zwykłe i żadnych elderów. Być może ktoś się bawił w lurowanie albo po prostu większa ilość ludzi na serwerze (zwykle chodzę tam około południa, kiedy ludzi na Emperze jest jeszcze mało) spowodowała większy resp tych bestii.
@down
Pogadaj ze starym dragon lordem na szczycie wieży znajdującej się w północnej części Draconii (uwaga: do zabicia dragon na drugim piętrze i dragon lord - na czwartym).

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 20-05-2006 o 23:25.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem