Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze
Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha

) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac

padlam.
@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-
Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!!