Według mnie knight na nowym swiece to zły pomysl bo kijowo ci sie będzie expilo z słabymi skillami a nie możesz na skillowanie tracic czasu jezeli chcesz byc jedneym z najwyzszcyh levelow na danym swiecie.Według mnie najlepsza profesja na nowym swiecie to druid sorc nimi poprostu wychodzisz z rooka bierzesz wanda/roda i expisz nie potrzebujesz do 33 lev jezeli korzystasz z wandow a pozatym powinien ci w miare jak na nowe swiaty wskoczyć mlv do tego 33 potem bierzesz wand of inferno ewentualnie runki i jezli massz pacca to tomby a jak niemasz pacca to ciagle na guardach mielisz można tez użyc sumonkow ale to według mnei strata expa poniewaz sumonek zgarnie połowe expa a wracacac do tematu jeżeli chcesz grac knightem na nowym swiecie to powodzenia mówiąc prawde
kolejny wyjscie ale bardzo ryzykowane zeby byc najlepszym knightem to bot expisz w dzin w nocy skille ale tego nie polecam latwo o banek albo deda jezeli to pvp tio by było na tyle mam nadzieje ze pomogłem ci rozwiązac kilka pytan pozdro
Hmm a miasto tio najpierw polecam Ab troole potem wyspy lodowe potem zamek ale przeludniony bedzie może kopalnie nie bedą zaludnione