Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
oj vilumie jak lotrand sie dowie twoj nick to tam duzo neipogadasz...
ehh po hacku Lotrand'a De'Blade straciles respect w wielu graczach i twoje zdanie ma gowno do gadania..ale..gratuluje fraga na tym knightcie kupionym na allegro Sharp Thor sie chyba nazywa czy jakos tak
jezeli ktos gral na kyrze to wie co sie tam dzialo ludzie z wszstkich serwow sie wbili na neigo na rooku byly kicki..;P pozniej zaczelo dominowac Infestus..niestety przegrali wojne i wielki tetro aurelius zdobyl panowanieP (wsumei sie wycwaniaczyl) zaczal protkowac 80% kyry i zabawa byla skonczona :S
ng wzielo do siebie zgrajje smierdzacych noobow ktorzy szezyli pa..
zabiles ich to neigrales...pameitam jak jakis pajac z ng ubil mi kumpla poszedlem go zabic z friendem i go ubilismy...anwet sie nei uhnal...
pozniej zatrzymalem sie na moscie na fibuli gdy gonilo nas ng (Xezbeth rox  ) kolega uciekal ja ich trzymalem (30 sorca niemogli ubic..zalosne) niestety dorwali tamtego a ja pieknie ucieklem do domku
a wiec jezeli na new to ma sie powturzyc to ja oswiadczam ze ebde bil kazdego kto wejdzie mi w droge...Vilum dowiem sie twoj nick to bedziesz 1 
|
Czy aj wiem czy bede mial hunta z Lotrandem all jest wyjasnione raczej, tak jakby pogodzilem sie z nim a ty taki cwaniaczek ktos ty?:>