Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 11:49   #1266
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1
Padl bo zaatakowal Lady Jah
padl bo zabil brata Lady a to inna sprawa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady69
@Szkodi

jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl ( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob
74 najt nie ma 50k na aola ;P gz a czego nie ubilem Cie sam? bo bym nie dal rady. a sila tkwi w ekipie. Dlaczego Konde zabili w 10? :E argument bynajmniej infantylny. co do jezyka to lipton bo kondzie dupska nigdy nie lizalem ;P pol pats znam a pol ot "tak".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-

Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.

Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.

Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.

Signed,
Dress~
pierwszy raz sie zgodziles ze mna

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest?
szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.
szkodi jest offline