@Fantom
Cytuj:
Mam do ciebie zasadnicze pytanie, z kad na 63 levelu masz mms g legs i d helmet? D helmeta z questa napewno nie masz, wiec z kad? Coraz bardziej zastanawiam sie czy ty napewno nie jestes lady dram...
|
A ja sie coraz bardziej zastanawiam czy ty nie masz fobi na punkcie Lady... w kazdym go widzisz haha n/c.
Nadszedl czas na troche wyjasnien. Nie bede juz tutaj pisal chyba ze cos mnie bardzo zainteresuje/rozbawi

. A wiec tak gralem na tym serwie jakis miesiac temu mialem 45 level niestety zaczalem miec powazne "braki czasu": egzaminy gimnazjalne, koniec roku walka o punkty i zycie pozatiblijskie zmusily mnie do zakonczenia gry w tibie. Obecinie tylko czasami gram na otsie Dark Tower ale zadko. Jak juz wspominalem mialem 45 level sprzedalem ta postac kumplowi z osiedla, nie pogral nia dlugo po jakis 2 tygodniach i trzech dedach od zenho przestal grac i jest retired, nie wiem jakie ma plany z ta postacia wiec nicka nie podam bo nie chce zeby mial jakies nieprzyjemnosci z mojego powodu.
@Taube
Nie cytowalem twoich wypowiedzi poniewaz one dotyczyly w wiekszosci moich prowokacji, pozostawialem bez echa twoje wypowiedzi poniewaz niechcialem sie bronic przed czyms co sobie wczesniej wymyslilem.
To by bylo na tyle, miło bylo ;p Nie mam co pisac w tym temacie poniewaz w obecnych spraw ktore sie dzieja na tym serwie nie jestem zorientowany ... Jeszcze cos mi sie przypomnialo... Ligus tak sie sklada ze tamto wiedzialem co i jak ;] ale zalozmy "ze masz racje" (we wszystkim co chcesz... nie mam ochoty z toba pisac)
PS. Respect for Fantom, Qwez, Rycerski Michał, Qwez. <-
nara