Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 13:00   #14
Batarel_divinci
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 03 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 79
Skille: 83/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

HAh Darki sa wykopani na szary koniec. Rexis teraz rzadi i nie sa PA jak eclipse. Wczesniej nie widzialem wiekszej PA gildi od eclipse (moze Fear na forterze). Moim zdaniem na serwerze panuje spokoj i tak powinno byc. A Aewynowi nalezaly sie te dedy za wszystkie czasy. Leonaz tez chyba juz nie gra bo sie boi Rexisow. Moim zdaniem rexis jest dobra gildia przynajmniej ona mi nigdy nic nie zrobila (moze dlatego ze kilka moich kumpli jest tam miedzy innymi sunny czy letax), ale mysle ze to dlatego ze nie sa PA. No to na tyle. A i jeszcze co do quarionow. Scott Quarion i kilku jeszcze z tej rodiznki sa spoko ale co do jednego z quarionow nie lubie (nie wymienie jego imienia). Ma kilkanascie low lvli co mu dupe liza i on ich protuje (takei jest moje zdanie). Takim sposobem za zabicie 12 lvla (ktory probowal mi loota zarabac) placilem mu 30k i 3 bpki uhow. No nic takie juz zycie. Moze Deeyaj sie kiedys zmieni, wkoncu ludzie sie zmieniaja i nie zawsze sa zli . Jeszcze jakas nadzieja jest w nim.
Batarel_divinci jest offline   Odpowiedz z Cytatem