Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Elbero
Jak pewnie wielu z Was zauważyło kłótnie między członkami Verityserum a członkami Botrs , ale jednak uważam że ta sprawa powinna zostać pomiędzy tymi którzy zaczeli spory czyli mną , Sneldirem i Arthurem i tak wasze komentarze nic nie pomogą mogą jedynie zaszkodzic.Co do sporu ,ja próbowałem się pogodzić ale Arthur zachowuje sie jak małe sfochowane się dziecko no ale trudno.
|
Nie ma żadnych kłótni między członkami Verityserum a członkami BotRS. Sa tylko bluzgi ze strony członków gildi Verityserum (byłej Samoobrony) kierowane w do naszych uczciwych graczy.
Gildia Samoobrona została założona w konkretnym celu. Zapis bluzgów na GC w moim kierunku oraz do naszej gildi, które się tam pojawiały nie nadają się do publikacji... Zresztą jest też kilka innych "rarów"
Nie wiem w jaki sposób chciałeś się pogodzić chyba telepatycznie. To ty na mnie bluzgasz Ja na Ciebie nie powiedzałem złego słowa. Oprócz tego że jesteś złodziejem, ale o tym już każdy polak grający na Securze wie. I zasłaniasz sie tym ze w Tibia rules kradzież nie jest zakazana. Gratuluje zasad... "daleko" zajdziesz.
W sprawie tego forum... Zawsze tu wchodziłem i będę wchodził bo lubię oglądać ciekawe ssy. Ostatnio jest ich tutaj mniej, ale mam nadzieje ze się to zmieni.
Chyba lider powinien zadbac o to by komentarze wysmiewające błędy innych nie pojawiały sie tutaj. Ale to już nie mój problem.
@Topic
Gratz ssow, większośc jes dobra
(Ostatnio modne się stało danie krótkiego tekstu na temat ssów np.Beznadziejne itp, a potem bluzganie na innych)
W momencie pisania tego tekstu dostałem takie info.
12:19 Sar Vax: Arthur. Chcialbym Cie przeprosic. Glupie to bylo i wogole.
12:20 Sar Vax: Jak u CIebie w gildi jest ktos kto mnie zna powiedz , ze fajnei mi sie z nim gralo

.
Bardzo dziękuję za uwagę.
Secura ma się dobrze