No pokażcie mi post w którym mówie że jestem biedna, że oni są źli i że robie z siebie ofiare (i inne teksty). Ofiare to ja robie z niektórych osób i pokazuje że są żalośni. Honor? Co wy wogóle mówicie o honorze? Honor ma osoba która od razu pisze do frineds przy każdym małym problemie (ej on mi zjadł meata co leżal na ziemi ubijecie go plx wylize wam dupe ... i inne teksty tego typu) Nie, honor to ja zachowałam cały czas

. Honorowe....hmmm...nie zapłaciłam nikomu skoro wiem, że mam racje i mnie nie obchodziło jaki on ma lvl, komu liże tyłek i jakie lvle mnie ubija. Nie obchodziło mnie to, opwiedziałam że nie zapłace , prędzej zmeinei swiat. To jest wlasnie honorowe , nie będe nikomu płacic. Ofiary także z siebie nie robie, gdybym robila z siebie ofiare zaczelo by sie to zupelnie inaczej. Ale to nie moj charakter, i powiem jedno ze z podenisioną głową zmeiniam world, nie dam sie zmanipulowac jakeimus szkodiemu asslickerowi lub innym. Wiec jezeli wiecie co znaczy honor to sie nei udzielac.
A co do tej ofiary, to ja pisze tlyko co sie stalo naprawde, nie mowie jaka ejstem biedna ani ze chceh tu wrocic. Mowie ze tu jest za duzo Pk i Pa i co wam to da? Jezeli nie lziecie dup** na galanie to predzej cyz pozniej zrobia to samo z wami , nie uzalam sie nad soba, gdyby dzielo sie to wszystko dzisiaj cala historia z mintiwalin zrobilabym to samo.Im szybcej to do was dotrze tym lepiej.
@kejisey
nie wiem o co ci chodzi ale to ty robisz z sibei noba, nie chce cie wyzywac bo nawet cie nei znalam ani nic, ale ty przecyztales jakiegos durnego posta i juz mnie wyzywasz ze ejstem noobem itp. nie pisz niz o mnie wogole bo wiesz jak to wyglada?? Nigdy cie nie znalzalm, nie widizalam nawet a ty mi nagle wyskakuejsz z tekstem ze jestem nobem, chociaz nawet mnei nie zansz a na ppodstawie jednej sytuacji tego czy jest sie nobem okreslic nie mozna.
A co do wyzywania.-> każdy czasem chce kogos wyzwac od nobow lub cos , ma ochote nawet zabic, ale tego ie zrobi bo dana osoba ma obstawe albo wysoki lvl. Mnie nie ocbdhozi zbytnio zdanie innych czy ktos pozniej napisze ze jestem nobem lub cos ja moge prosto w powiedziec co chce, nie musisze jzu taic tego co chce pwoiedziec wiec skoro zminiam swiat to moge wreszcie powiedziec wszystko co mysle.
A teraz moze juz powinien sie ten temat zakonczyc, bo nie chce mi sie tu zabardzo pisac, i wogole ale jak ebdizecie znwou odpisywac sowje glupoty to tez odpisze. Ten topic to wydarzenia z Galany wiec moze nie zasmiecajmy tego forum tyklo gadajcie sobieco sie dzieje dalej, tlyko mowie jesli bedizecie psiac swoje glupoty bezsensowne to bede wam odpisywac. Ehh....podobno ja potrafie "zgaszac" ludzi XD.