Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 13:11   #28
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Kurde wystarczy pomyśleć żeby 50 ms walnął combo za 700 hp?? chyba muszę zacząć więcej myśleć . Tak szczerze to chyba sorc ma marne szanse. Jak by nie było pall ma większy caps, więcej Hp, bolty są lżejsze niż runy i wogóle a jeszcze z 10 lvlową przewagą hehe to już tylko utani gran hur dla sorca się przyda. Taki 50 ms ani Ue nie użyje co tam mu zostaje tylko e wave, wand i runki. Caps mały więc za dużo nie pokozaczy. Pall praktycznie może tylko bolty i uhy wziąść i sorc po prostu "wypali" w ciągu paru minut całą manę, mf-y i runki i co mu zostanie??. No może są jakieś sposoby bo moje pvp jest do bani. (myślałem nad fe ale przecież dla palla 1 fe=1 sd chociaż 2 fe mogą zabrać nawet ~~300 hp więc gdyby pall spanikował i zaczął się uhać zamiast ubić fe wtedy combo sorca byłoby w stanie zabić pallka tylko sęk w tym jak przywołać szybko 2 fe i zrobić to w taki sposób żeby pall ich nie ubił a może jakieś inne summony??) nie wiem może w złą stronę kombinuje ale wydaje mi się że jednak pall w tym pojedynku ma większe szanse
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem