Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl.
|
Powiedz mi matheous, czy widziales na tym forum jakies posty bosala przez ostatnie ~8 miesięcy? Jeśli tak to pewnie o tostach itp. Bosal stworzyl to forum, przez pierwsze ~3 miesiace sie nim zajmowal, a potem zostawil to grupie moderatorow . I kiedy slysze userow mowiacych ze to forum bez bosala bedzie inne, to ogarnia mnie pusty smiech . Bo 90% z nich nie widzialo postow bosala poza tematem o slynnych tostach ( ktory zreszta osmieszal nie tylko bosala ale cala tibia.pl )
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
|
Nie przetrzymal nawaly noobow? Dokladnie, najlatwiej jest odejsc i posluchac pelno pochwal na pozegnanie, zamiast zostac i sprobowac z tym walczyc . Ale tacy sa nasi "userzy podtrzymujacy klimat"
Zreszta wg. mnie najdotkliwsza strate ponioslo forum w lutym, kiedy odszedl Yogi