Temat: Ban
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2004, 15:03   #19
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl.
Powiedz mi matheous, czy widziales na tym forum jakies posty bosala przez ostatnie ~8 miesięcy? Jeśli tak to pewnie o tostach itp. Bosal stworzyl to forum, przez pierwsze ~3 miesiace sie nim zajmowal, a potem zostawil to grupie moderatorow . I kiedy slysze userow mowiacych ze to forum bez bosala bedzie inne, to ogarnia mnie pusty smiech . Bo 90% z nich nie widzialo postow bosala poza tematem o slynnych tostach ( ktory zreszta osmieszal nie tylko bosala ale cala tibia.pl )
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
Nie przetrzymal nawaly noobow? Dokladnie, najlatwiej jest odejsc i posluchac pelno pochwal na pozegnanie, zamiast zostac i sprobowac z tym walczyc . Ale tacy sa nasi "userzy podtrzymujacy klimat"

Zreszta wg. mnie najdotkliwsza strate ponioslo forum w lutym, kiedy odszedl Yogi