Temat: Ban
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2004, 14:22   #20
Ertai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2004

Domyślny

Taa,ten ostatni post mi sie podobal,to jest prawdziwe noobostwo!Najłatwiej odejśc i posłuchać postów jakim sie nie było wspaniałym!LOL!Coraz częsciej dziwie się czemu tutaj postuje,coraz bardziej uwazam ogół tego forum za ..... Może mu wyślijcie po paczce z cukierkami ,bobonierki i najlepsze życzenia bo przecież odszedł z forum,no nie ,mam będe płakał.A najdziwniejsze,że najgorzej o noobach mówią własnie nooby.
Tyle,
pewnie zaraz ktoś w żałobie po cudownym Gewofie czy jak mu tam pacnie mi bana,ale .... mnie to...
Krótkie podsumowanie :
LOL!LOL!LOL!-jedyny inteligetny człowiek poza mna ,który wypowiedział się w tym temacie to Gimli.
Wogóle co to za podejście-zniszczyć noobów?Kolejny brak inteligecji.Zamiast werbować użytkowników chcecie ich wyganiać-samozniszczenie normalnie...moda na kamikaze?
Chcecie zniszczyć noobostwo ,bąźcie stanowczy,za nic nie wnoszace posty dawajcie od razu upomnienia ,jak nie pomoze bany,za obrazanie innych to samo,i sie "nooby" uspokoją.
Blah,żal mi większości z was...a te wasze pożegnania...nawet nie jesteście żałośni...
Ertai jest offline   Odpowiedz z Cytatem