Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 14:34   #1276
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
wooo ale zescie sie naprodukowali ostanio

qreew sinid itp@ to mozna bylo inaczej rozwiazac. mam nadzieje ze krup was opieprzyl, wysylanie ludzi zeby kogos zabili to nie jest wyjscie, zwlaszcza jak sie tam samemu nie idzie -.-

lady@ twoje zachowanie to poezja, ale coz, bardzo ale to bardzo typowe dla wilu polakow.

gran death@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.

a nazs kolega na k(kisej?) dobra nie wazne jaki nick bo malo mnie to obchodzi, noobem to ty tu ejstes, wiec na razie inne swiaty - galana 1:0 dla innych bo ciebie tam nie ma, to co ty prezentuejsz to jest dopiero ass licking.

kurde tyle tego ze az nie pamietam co chcialem pisac ;D
btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest?
Ja nikogo za nia nie wyslalem.. po calej akcji w mint, dalem loga i poszedlem an piwo , jak wrocilem cos mnie trzknelo zeby looknac forum , patrze a tam lady mot ryczy na prawo i lewo w swoim "i kłit" temacie.

Pozniej spotkalem Lady w kazzo , wychodzilem z jaskiniz lootem z guardow , i skullem za jakiegos lv 26 sorca co chcial mi loot podjebac (polak oczywiscie) , zaatakowala mnie , to zaczelem terz atakowac, odpierdolila sie , poszedlem do skrzynki kolo baraków wyslalem loot, akurat dobiegl Qreew i zaczelismy ja lac pod depo , tak tylko zeby postraszyc.

Acha a co do tego co piszesz o Szkodim , nazywasz go asslickerem , to teras powiec mi czyja dupe on lizal ? czy ty i polowa tego żałosnego forum wogole rozumiesz co to znaczy "asslicking" ?

Ostatnio edytowany przez Seteus - 21-05-2006 o 14:38.