Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 16:00   #7
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Hmmmm... Podejrzewałem, że Finlandia zajmie wysokie miejsce, ale nie myślałem, że pierwsze. Kostiumy były obrzydliwe, chociaż ładne (lol), śpiewali nieźle chociaż piosenka mi się nie spodobała. Spodziewałem się też niezłego miejsca litwy po piosence "We are the winers of EuroVision...", chociaż dla mnie coś takiego jest żałosne. Chociaż śpiewali ładnie. Rosja śpiewała całkiem ładnie ale Dima Bilan raczej nie ma mocnego głosu. Dodam jeszcze, że każdy kraj mógłby wygrać gdyby chciał. Wystarczyło zrobić tak jak Finlandia. Kosztowało to jednak ośmieszenia państwa, a nawet pogorszenie opinni. Bo ja osobiście nie byłbym dumny gdyby Polska dała tak występ. Byłbym wręcz oburzony. Ale to tylko moje zdanie. Polski występ był niezły. Bardzo spodobała mi sie piosenka. Dziwię się, że się nie dostali, bo spodziewałem się, że Michał z zespołem może zająć wysokie miejsce. Ale to też tylko i wyłącznie moje zdanie. Najbardziej podobał mi się występ Tiny Karol z Ukrainy. Horeografia było średnio ciekawa ale dziewczyna ma strasznie silny głos. Piosenka też piękna, chociaż niektórzy twierdzą, że wzorowana na Shakirze. Nie mają oni racji bo było tu dużo innych elementów. No ale siódme miejsce złe na pewno nie jest. Ogólnie była to lepsza piosenka od piosenki Rusłany. A średni poziom piosenek na tym wspaniałym konkursie był żałosny w porównaniu z zeszłorocznym i wcześniejszymi.