Obraz nędzy i rozpaczy...
Wiśniewski miał szanse ,ale współczuje mu wyrzuconej kasy w błoto. Dla Blue Cafe zapewnił miejsce w finale ,a oni co? Ich Troje wydało około miliona złotych na reklamę...I większość z własnej kieszeni...
Eurowizja 2006 mija się z celem. Był to konkurs piosenki czy konkurs clownów z cyrku? Wiśniewski wygrałby gdyby zrobił z siebie takiego Wampira jak Lordi? Możecie sobie ich chwalić. Ale dzieci jak to oglądały to nie będą mogły spać:/ Wyglądali jak wilkołaki:/ I śpiewać też nie umieją. Moim faworytem była Carola ze Szwecji. Ładna piosenka i piosenkara

A więc nie jestem zadowolony i chyba przestaje Eurowizje oglądać. A poza tym jak moja mama mówi:"Ludziom już szajba odbija." I ma racje! Czy normalny człowiek zagłosował na ryczące małpy z Finlandii? Według mnie nie. Najlepiej oceniała MALTA! 0 punktów dla Finlandii.
@down
Czy powiedziałem ,że wszyscy mają być jednolici? Nie. A według mnie robienie z ludzi małpu przez które dzieci się wystraszą a dorośli robią wielkie oczy. Rozumiem ,że tu chodzi o show. Ale po co taki satanistyczny zespół! Zawsze pokazywali znak szatana:/ ||m||