Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 16:56   #1279
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seteus
Post w ktorym mowisz ze jestes biedna ? to jest przenosnia pani "srzodkiewka jest superilam ze skzoly zeby expic" , pisalas w swoim temaci e ze padlas za nic , a padlas za kozactwo i grozenie mi , ty to nazywalas power abusem bo sama niewidzisz ze sie o to prosilas, powod byl , na temat smierci nic wiecej do dodania , powiec mi teras z kogo ty zrobilas ofiare ? i chyba sama z sibie ofiare losu, , twoje dwa kolejne deady to wynika twojej glopoty i "zmyslu taktycznego" , i nie gadaj ze "i tak tutaj nie gram" bo postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem.
"Nie, honor to ja zachowałam cały czas . " Gdzie ty sie wykazalas honorem ? pytalem na tibia.com , zapytam terz tutaj , czy ty wiesz co to jet honor i czym sie on objawia ? Ty chcialas mi wpoic na sile ze ja mam sie wyniesc z respa bo twoj net cie kicknol.. wiedzialas ze nie poslucham , bo nie mam w zwyczaju przejmowac sie czyims internetem... bylas bezsilna, a abezsilne dziewczynki robia glopie zeczy.. jak np. wyrzocenie mojego loota do wod,y i kradzierz drugiego + grozenie mi.. czy ja postapilem nie honorowy w tej sytuacji ? nie , napewno nie , jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ? czy bedziesz wolac o pomoc w sytuacji gdzie sama nie masz fizycznej mozliwosci uratowania siebie ? ta cala kwestia nie ma nic wposlnego z honorem , jedyne co stalo sie w mint to to ze ja nie bylem "dżentelmenem" a ty zachowalas sie jak gówiniara.
Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz ?
Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne..
Mówisz ze jesli nie lize sie dupy to nie da sie grac na Galanie ? jestem tutaj prawie od poczatku , jakies 1,5 roku chyba.. nigdy nie lizalem zadnej dupy , do nikogo sie nie przymilalem ani nie staralem sie stawiac w lepszym swietle niz inni... jak narazie zyje mi sie dobrze na galanie.
A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to .
No ale jesli to prawda.. a ty to czytasz , to teras powiec mi
kto tutaj nie ma honoru ?
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??
jastr jest offline