Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 17:08   #1280
Lady69
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Cool

"postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem. " -> a ja postawie 4 że tak nie było ^.-

"A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to ". -> ja sharuje? lol, od opczatku , od 1 lvla gralam ta postacia ja i nigdy nikt nie mial do niej passow, nie musisz wierzyc ale tak bylo. Ja w przeciwisinestwie do innych nigdy nie daje nikomu passow, noi co...nigdy nei mialam hacka

"jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ?" -mnie tam ludzie nei gwalcą nie wiem jak ciebie XD pozatym ja bym sie eni dala nawet dotkanc jakeimus ****owi XD

"Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz " ->to jes tmoje zdanie po czytaniu forum tibi pl, tibi com od daawna, oraz opowiesciach paru osob z galany ;d

"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.

Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam

"kto tutaj nie ma honoru ?" ty a wiesz czemu :
-sam zalatwic sprawy nie mogles, ja tam po friends nie pisalam, a ty od razu sprawozdanie na guild chacie a potem piszes zpo kumplach zeby pomogli mnie ubic ->-.-
-caly zcas wkrecasz z ta godzina na ktora weszles na mintiwalin ale nie wiem po co, na forum tibi com koels ktory byl przedemna sam napisal ze weeszlam o 12.00 czyli od razu po NIM.
-zamiast sie przyznac do beldu probujesz pisac i robic wszystko zeby wyszlo na twoja korzysc.

a teraz ptyales gdzie ja pokazuje honor. no to prosze bardzo juz ci mwoie:
-Nie obchodzi mnie czyjs lvl, jesli wiem ze mam racje stoje na swoim.
-znowu jesli wiem ze mam racje -> nie place nikomu i nie interesuje mnie to ze ktos ma obstawe i ze mnei ubije.
-staram sie swoje sprawy rozwiazywac sama...
-mowie co mysle -.-

. O co teraz sie przyczepisz ?? No napisz cos czekam zeby ci odpowiedziec XDDDDD huehueehu

Ostatnio edytowany przez Lady69 - 21-05-2006 o 17:31.
Lady69 jest offline