Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 17:52   #1283
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi

szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.
oo to musze przyznac ze sie zdziwilem, slyszalem jakies pogloski ale raczej w to nie wierzylem.

no coz chcial nie chcial mi sie przysluzyles dzieki za info

sinid@ wiem co znaczy ass licking, i wiem co mowie, a czy ty sie z tym zgadzasz czy nie to twoja personalna opinia, czy ja mowie ze musisz sie zgadzac z moja? to tak jak mowienie: "kardear nie jest pa bo mi nigdy nic nie zrobil" << przyklad nie zwiazany z sytuacja, chodzi tylko o to ze kazdy z nas, poza samym szkodim, zna tylko czesc sytuacji. ja nie ukrywam co o nim sadze, ale nie mowie tez ze nie ma zadnych "+" i nie twierdze ze to co mowie to jedyna sluszna prawda i nie napisalem ze ty kogos wyslales tylko "wy", co qreew tutaj potwierdzil a tym ass lickerstwem, to ze kogos nazywam ass lickerem to nie znaczy ze w kazdej sytuacji dziala tylko i wylacznie z takich pobudek. nie generalizuj i nie upraszczaj, bo nic nie jest takie proste.

szkodi@ fajnie ze wszystko sobie obracasz w zart, ale mam nadzieje ze czasem pare rzeczy wezmiesz na powaznie, i nie mowie o insultach. i nikt nie mowi o doslownym lizaniu komus tylka. chociarz ty tu chyba napisales, i sie z tym zgodze, ze czasem przyajzn przy duzej roznicy lev moze byc nazywana ass lickerstwem przez z ludzi ktorzy tak naprawda nie wiedza na czym ta relacja miedzy dwoma osobami sie opiera. tak czy siak mi sie jednak wydaje ze mam podstawy do swojej opinii o tobie.

PS: gratuluje odejscia z right~, jesli chociarz po czesci bylo to z powodow o ktorych mysle to jest to jak najbardziej sluszna decyzja, no a jesli z innych no to coz, gildia jak gildia

Ostatnio edytowany przez pawlon - 21-05-2006 o 17:54.
pawlon jest offline