jestem sorcem, okolo 30 lvl(jeszcze nie inferno;p), eq b robe, bohy, vamp...
mam kase na uh, ih, mf hmm, nawet explo
chcialbym sie wybrac na tiquande, ale nie wiem na ktora czesc isc, aby sobie poexpic przynajmniej do 40-45 lvl
100a Wschodnia część Tiquandy:
Poziomy wyżej: ~brak~
Na powierzchni:Snake, Cave Rat, Spider, Poison Spider, Bat, Bug, Wasp, Skunk, Cobra, Larva, Scarab, Centipede, Crocodile, Tiger, Spit Nettle, Tarantula, Lizard Sentinel, Lizard Templar, Elephant, Hunter, Carniphila oraz Hydra.
Pod ziemią: Hydra.
100b Północna-środkowa część Tiquandy:
Na powierzchni: Snake, Cave Rat, Spider, Poison Spider, Bat, Bug, Wasp, Skunk, Cobra, Centipede, Crocodile, Tiger, Spit Nettle, Tarantula oraz Carniphila.
Pod ziemią: ~brak~
100c Północno-zachodnia część Tiquandy:
Na powierzchni:Cave Rat, Snake, Spider, Poison Spider, Skunk, Wasp, Bat, Bug, Swamp Troll, Cobra, Crab, Centipede, Tiger, Crocodile, Slime, Terror Bird oraz Carniphila.
Pod ziemią: Cave Rat, Poison Spider, Bug, Swamp Troll, Crab, Skeleton oraz Beholder.
100d Południowa część Tiquandy:
Na powierzchni: Cave Rat, Snake, Spider, Poison Spider, Wasp, Bug, Cobra, Crab, Swamp Troll, Centipede, Tiger, Crocodile, Panda, Dworc Venomsniper, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Spit Nettle, Tarantula, Terror Bird, Carniphila oraz Crypt Shambler.
Pod ziemią: Dworc Venomsniper, Dworc Fleshhunter oraz Dworc Voodoomaster.
101 Banuta:
Poziomy wyżej: Sibang, Kongra oraz Merlkin.
Na powierzchni: Bat, Sibang, Kongra oraz Merlkin.
Pod ziemią: Sibang, Kongra oraz Merlkin.
102 Lizard Camp+okolice:
Poziomy wyżej: Lizard Templar oraz Lizard Snakecharmer.
Na powierzchni: Poison Spider, Cobra, Centipede, Crocodile, Spit Nettle, Lizard Sentinel, Lizard Templar oraz Lizard Snakecharmer.
Pod ziemią: Lizard Sentinel, Lizard Templar oraz Lizard Snakecharmer.
chetnie wybralbym sie na 100a, no ale ta hydra...
prosze, poradzcie mi