Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Druid
Chcialem zaczoc grac druidem tylko nie wiem na jakim swiecie  najlepiej taki zeby malo ludu na mainie bylo  w miare nowy swiat  moga byc polacy jakas ciekawa gildia dla druidow  i wogole 
no to ja jaki swiat mi polecicie?? najlepiej jak najmniej PK  choc wiem ze to nei mozliwe  do 40-50 levelu bede gral na tym pordadniku mysle a potem rusze w swiat  moze tez znajda sie jacys kompani??  to zaraz sie zgadamy ;]
|
Jeżeli chcesz spokojnie pograć to zdecydowanie polecam Premię. Jest to najspokojniejszy, najbardziej przyjazny serwer. Niska populacja sprawia że spawny są wolne i łatwo znaleźć miejsce do expienia. Gracze są przyjaźni i pomocni, ceny itemów niskie.
Są jednak pewne warunki żeby osiągnąć wyższy level ... Przede wszystkim nie można być "aspołecznym", zachowania takie jak PK, kradzieże, PA, chamstwo czy też brak kultury są tępione - stąd tyko garstka polaków na servie. Należy znać angielski, minimum w stopniu umożliwiającym podstawową komunikację. No i najważniejszy warunek - trzeba mieć zawsze premium account ...