Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2006, 23:55   #1308
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??

Wylgraryzmów uzywam dlatego ze od dziecinstwa slyszalem je w domu , i cierzko mi sie oduczyc tego (nie kazdy rodzi sie w dobrej rodzinie) , nazwalem ja glópkiem dlatego ze to moze jest tylko gra, ale jak ktos zachowuje sie jak idiota to dlaczego nie mialbym tego odpowiednio skomentowac ?

Co do jej "lv 74 i wielu przyjaciol" , ja niepowiedzialem ze pozostwianie znajomych jest zalosne , zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie..

Co do mojej tajemnicy.. ja poprostu gram.. jak mnie wykopuja to wychodze (jesli ten ktory mnie wykopuje jest na tyle dla mnie niebezpieczny) , jak leja to uciekam , jak kaza placic to nie place (chyba ze zwinilem i powinienem , ale to sie nie zdarzylo jeszcze). A te red skulle.. poprstu ich ignoruje , nie bije nikogo kto mi bezposrednio nie zawinil, jak ktos pkuje pod depo innych.. niech pkuje , mnie to nie rusza.

A co do sharowania i mc nie przestane nigdy , bo przez takie olewanie problemu , polowa Polaków grajacych w tibie uwarza to za cos dozwolonego , wrecz nakazengo przez zasady tibi.. krew mnie zalewa jak slysze ze "uzywam light hacka, ale to maja wszyscy wiec nie ma o czym gadac" , albo typek zabijajcy ci dwarfa na ktorym skilujesz i broniacy sie mowiac "sorry ale mialem bota wlaczonego i bylem w kuchni".. ignorowanie problemu wzmacnia go tylko..