Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 09:51   #267
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nalog
Omg, ja nie mogę po prostu czytać twoich postów Vandoz. Czy ty jesteś taki tępy, czy po prostu chcesz się podlizać high levelom? Pewnie i to i to.

haha xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jordan
a wy sie kluccie dalej ;p kto i ile ma szarych komorek a ja teraz z innej beczki troche dzisiaj Mr Russel Inferno and Dorlik byli na demonach i co Russel wylotowal
Russel Inferno: 17:58 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.00 oz.An enchanted gem glows on the platearmor.
link jak by ktos nie wiedzial co to jest MPA
ale gosc mial farta ;] to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie

Jestes w bledzie. Z tego co JA wiem, to jush chyba +5 MPA na servie:
1. zostal lootniety przez Nizahe (chyba)
2. Na 100% wiem ze drugie zdobyl dawno temu Xadero, ktory sprzedal go chyba Hakard Fura
3. Saweh~

reszty nie wiem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz
@Didier

A wiesz czy ktos ma magic long sworda???
uehehe

ten typ jest BOSKI xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii
Ananowi jak zapewne wiekszosci h-lvli odechcewa albo odechcialo sie grac, z reszta i mi sie juz nudzi, a o e-plate to zapytajcie go sami osobiscie w grze czy ma, powinien odpisac
komu nie odechciewa sie grac na morganie?? :O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naharth
@ post 154 - tak, kal Cie zna(m). Przykro mi, ale komentuje, co widze, a nie prezentujesz soba zbyt wiele =/

@ post 155 - Wiem o co chodzilo, ale niestety z Nizahe to jest tak, ze przewodniczyl najsilniejszej gildii, od samego poczatku. I gdyby byla wojna, to ON by jej przewodniczyl. Wanna bet, eh? No i dzieki za łelkombaka.
chyba ktos zapomnial o Zaznosie czy to nie On byl zalozycielem Avis?? a jesli nie, to czy nie On mial najwiekrzy lvl i czy to nie On rzadzil Avis z poczatku??:O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz
A ja czuje, ze jesli Overshadows wie o tym co sie dzieje, tych co wyszli zjednoczy, i wojna moze odzyc.

a co oNi nie maja co robic??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze..

huhu, musze sie z Toba zgodzic
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR

Ostatnio edytowany przez janou - 22-05-2006 o 13:56.
janou jest offline