Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 10:31   #1065
Monna
Użytkownik Forum

Monna's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Monna ma numer GG 2239244
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nayebek
No witam!

Na wstępie chciałbym podziękować kilku osóbką za pamięc o mnie ~~Makko

Ale nie po to tu wpadłem, na początku chciałbym odpisać Monnie na jej miłe zdanka na mój temat. A więc Monna (Sir wuju..), nie spodziewałem się po tobie takich słów wobec mnie (up*), chyba że jakiś inny OwN o mnie pisze. Pamiętam postać Sir wuju bardzo dobże i to szczerze mówiąc nawed jak twoim zdaniem "woziłem się pod depo" to spójrz na siebie bambusie.. Nie myśl że zapomniałem o twojej akcji w Ab jak np. udupiłeś mojego 22 drutka którym szłem z expa. no już pomijam fakt że zrobiłeś to dla uhów ale BoShE co działo się dalej --,,-- odrazu MsG do kumpli, których (twój pech ) niestety znałem i po tym jak dostałem szturm z SD to nie ja niestety musiałem przepraszać . Ale mniejsza o to..., nIe raz zresztą pod*******ałeś do kogoś pod depo a potem pitu pitu i s*******ał =). Ehh wydawałeś się spoko jak z tobą kiedyś gadałem.. Weź ty się K**wa lepiej produkcją jedwabników zajmij i nie wyjeżdzaj mi więcej z takimi TeXtami. Bo Ci z D*py jesień Sredniowiecza zrobie.

A teraz Sprawa mojego Best'a NAGRIX'a + J***nego Misiaczka Korargolka..

Tak wogule to znałem się kiedyś z Korargolem, długo. Był spoko ale nie wiem jak mugł się okazać takim ..... i Oj***ć mnie.., za co słono zapłaci.

INFO dla was :

Mis Korargol , Kalda , Reppus - 1
Miska Korargolka , Lady Kalda , Reppuska - 2

Part 2.
Misio grał Reppuskiem i zkumplował się z Nagrixem po czym na GS huncie udupił go z Kuropatvą. No CoMmeNt. (o tym już wiecie.. )

Teraz ostry najazd na tego koksa co? Trza z nim skączyć!!

ps. Sory za błędy ort.
ps. 2 | PoZdRo UfOcZiX!!

Ehm...raz to nie ja wtedy grałem sir wujem...ja wtedy miałem noob chary na 14 lvlach...i pamietam jak sie woziles pod dp... wiec nie obrazaj mnie... ta postac ma zla przeszlosc ale wszystko da sie naprawic....