No witam!
Na wstępie chciałbym podziękować kilku osóbką za pamięc o mnie ~~Makko
Ale nie po to tu wpadłem, na początku chciałbym odpisać Monnie na jej miłe zdanka na mój temat. A więc Monna (Sir wuju..), nie spodziewałem się po tobie takich słów wobec mnie (up*), chyba że jakiś inny OwN o mnie pisze. Pamiętam postać Sir wuju bardzo dobże i to szczerze mówiąc nawed jak twoim zdaniem "woziłem się pod depo" to spójrz na siebie bambusie.. Nie myśl że zapomniałem o twojej akcji w Ab jak np. udupiłeś mojego 22 drutka którym szłem z expa. no już pomijam fakt że zrobiłeś to dla uhów ale BoShE co działo się dalej --,,-- odrazu MsG do kumpli, których (twój pech

) niestety znałem i po tym jak dostałem szturm z SD to nie ja niestety musiałem przepraszać

. Ale mniejsza o to..., nIe raz zresztą pod*******ałeś do kogoś pod depo a potem pitu pitu i s*******ał =). Ehh wydawałeś się spoko jak z tobą kiedyś gadałem.. Weź ty się K**wa lepiej produkcją jedwabników zajmij i nie wyjeżdzaj mi więcej z takimi TeXtami. Bo Ci z D*py jesień Sredniowiecza zrobie.
A teraz Sprawa mojego Best'a NAGRIX'a + J***nego Misiaczka Korargolka..
Tak wogule to znałem się kiedyś z Korargolem, długo. Był spoko ale nie wiem jak mugł się okazać takim ..... i Oj***ć mnie.., za co słono zapłaci.
INFO dla was :
Mis Korargol , Kalda , Reppus - 1
Miska Korargolka , Lady Kalda , Reppuska - 2
Part 2.

Misio grał Reppuskiem i zkumplował się z Nagrixem po czym na GS huncie udupił go z Kuropatvą. No CoMmeNt. (o tym już wiecie..

)
Teraz ostry najazd na tego koksa co?

Trza z nim skączyć!!
ps. Sory za błędy ort.

ps. 2 | PoZdRo UfOcZiX!!