Cytuj:
@Gimli-no dobra. Ja tam widzialem kilka postow Bosala a do tematu z tostami nawet nie zagladalem... Ale chodzi o to, ze brak bedzie samego 'ducha' bosala wsrod nas. Ja to odczulem... Po prostu po jego odejsciu czuc bylo ze CZEGOS nie ma. I nie chodzilo o to, ze brakuje naplywu 200 psotow dziennie napisanych przez kogos tam. Po prostu wiadomo, ze ten ktos odszedl i juz go nie ma na tym forum... Pewnie uznacie ze mowie to na sile zebyscie sie odczepili. Ale to na serio tak wyglada w moich oczach.
|
Czego? Gdyby nie to ze napisalismy newsa o odejsciu bosala prawdopodobnie nikt by nawet tego nie zauwazyl ( chyba ze by przypadkiem wszedl w dzial "team" ) . Bez obrazy, ale kiedy ja tu zaczynalem to bosal rzadko cos pisal,a juz potem na IRCu byla wielka podnieta "BOSAL ONLINE NA FORUM" po minucie "Juz poszedl..." . Szanuje go za to ze stworzyl ta strone i przez jakis czas nad nia pracowal, ale pozniej byl juz pratkycznie statysta .
Cytuj:
Aha-pewnie myslicie ze nabilem se posta piszac drugiego w tym temacie. Ale po prostu WQRWIA mnie jak ktos pisze takie gadki w temacie... Kazdy ma swoj punkt widzenia, OK. Ale jak juz gosc odchodzi i chce o tym zawiadomic to mu nie piszcie w zamian 'I po cholere taki temat? Zeby ci pisali jak za toba tesknia???'...Zwlaszcza jak odchodzi ktos jak Gewof...
|
Ale takie jest moje zdanie, i nadal uwazam ze po cholere taki temat . Zeby podkarmic czyjes ego?
Cytuj:
Aha, jeszcze jedno-takie tematy pozwalaja naprawde sie zastanowic, czy to forum juz sie stoczylo, czy jeszcze sa na nim normalni ludzie...Refleksje naplywaja...
|
Normalni - czyt. tacy ktorzybeda spiewac peany pochwalne na czesc kazdego odchodzacego uzytkownika ^^?
Cytuj:
A jak przeczytaja podpis, to w nich strzela grom-gosc odszedl przed moze nawet tygodniem, miesiacem-a oni NIC O TYM NIE WIEDZA...
|
to chyba jego dzialalnosc na forum nie byla dla nich taka wazna skoro przez miesiac by tego nie zauwazyli?
Cytuj:
I wogole-Nec Hercules contra plures...Znacie to powiedzonko? Co to, jeden Gewof mialby probowac walczyc z ^200 noobami na forum i dodatkowa ~trzydziestka na dzien(moze przesadzam ale chcialem uwidocznic ta bezcelowosc)? Nooby sa na tym swiecie, sa i beda, i nie da sie z nimi walczyc...Tj da sie ale mozna tylko na etapie rejestrowania sie-potem to juz jest syzyfowa praca, bo jak zbanuje sie jednego nooba, to zaloguje sie dziesiec innych. Z noobami koncertowo poradzilo sobie UO-inaczej sie nie da. Nic nie dadza bany, upomnienia itd. Zniszczymy jednego nooba, dwoch, trzech... A w zamian przyjdzie dziesieciu, dwudziestu, trzydziestu...
|
Czyli tibia.pl team powinien w tej chwili zlozyc dymisje i zamknac forum, bo skoro z n00bami nie da sie walczyc...
@ertai
Cytuj:
Chcecie zniszczyć noobostwo ,bąźcie stanowczy,za nic nie wnoszace posty dawajcie od razu upomnienia ,jak nie pomoze bany,za obrazanie innych to samo,i sie "nooby" uspokoją.
|
To wlasnie zamierzamy zrobic. A jesli sie nie uda ( czyt. nieobecni teraz modowie beda za lagodnym traktowaniem n00bow ) to ja osobiscie prosze matkusa o zdjecie mnie ze stanowiska moderatora .