Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bejo000
BuehUehuehUehE xD chłopcze.. Sam miałeś taki lvl jak ci dał kolega pograć, po czym z pewnoscia go okradles.. Chlopcze, ze zdjecia wygladasz na chlopczka ktory mieszka w domku jednorodzinnym gdzies daleko od innych ludzi.. Jedynych kolegow to masz w sieci. I to jest naprawde smutne..
Ja jestem PA? xD Szczerze to nie przejmuje sie problemami niskich lvl'i i nie biegam po Carlin żeby znaleść jakieś potencjalne ofiary. Ja expie.
Expiłem znaczy  Już nie gram w Tibie, po ponad 3latach gry w tą gre, ale jeszcze wroce, nie chcial bys zebym gral na twoim servie chlopcze, uwierz.
|
ehheheheh dobre sobie hahaha
Chłopaczku taki lv to nie problem zrobic przynajmniej dla mnie
jak i zapewne wielu graczy
z co po zdieciu umiesz ocenic kogos?
hehe
jak bys niewiedział to mieszkam w Familokach jak wiesz wogule co to znaczy
i dam se glowe uciac ze tam gdzie ja mieszkam to bys niepozyl dlugo
ze wygladam jak wygladam to nieznaczy ze jestem z jakejs willi
bo co dobrze sie ubieram? < nieoceniaj kogos po wygladzie >
co mowisz mam tak zwanych "znajomych z neta" hehe zenada z twojej strony duzo czasu spedzam na podworku jak bys chcial wiedziec i mowie dzieciaku skoncz pisac bzdury bo w niczym niemasz racji jak narazie moze wkoncy napisal bys cos sensownego?
poprostu naprawde brak mi słow na ciebie....
hehe
Booooo co to miało znaczyc? ze bym niechcial zebys gral na moim servie? <haha> wiesz zycze ci tego zebysmy sie spotkali

niegrasz? czemu? powiedz od razu ze to wszystko cie przerasta
JAK JUZ MOWIŁEM:
syndrom takiego zachowania swiadczy o tym że w otoczeniu znajomych niezbyt cie szanuja i robisz za tak zwanego MURZYNA to też wyżywasz sie na forum i zapewne jestes pa w tibi na low lvlach.
I nierób ze mnie ZLODZIEJA!!! <<< mówiłem juz nieznasz mnie to niepisz takich glópot