Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 13:09   #8
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

po pierwsze co do tych farm drutow...za czasow 7.4 ludzie byli bardziej honorowi i malo ktory uzywal mc..a jeszcze mniej uzywalo botow....i wogole zaden sie dfo tego nieprzyznawal jak juz..a teraz niektore noby mysla ze bez botow to nie gra...ale co tam grac np w rpg not online i wpisac kody ..przeciez to tylko gra nie?? a gdzie tu przyjemnosc i satysfakcja??

musicie wziasc pod uwage ze kiedys ludzie grali dla siebie nie dla lv i nie uzywali w takiej ilosci mc botow ip..oczywiscie pewnie ktos mial ale byly to wyjatki.

co do tego ze e pvp..gdyby zrobili al ltak samo i be z skuli to bym sie nie zastanawial i nawet teraz przeszedl i kumpli namowil...ale bez aola exp za wyzszy lv ..to wszystko zacheca za bardzo do pk .

i co do dedow pewnie jestem jakis dziwny ale dla mnie zabawa jest zarowno umieranie jak i bicie lv/ zabijanie innych. nie jestem jakis tam pk bo nie robie random, moje pvp nie jest tez boskie...ale uzywam tylko swojej reki a nie jakichs lamerskich botow:> i wsyzstko przynosi mi satysfakcje.

a bez skuli..to nie bylo jak na infernie..fakt bylo trzeba czasami sie plaszczyc przed dzieciakami z h lv..ale predzej czy pozniej mozna bylo sie odegrac..wystarczylo zacisnac zeby i przyspieszyc z lv.

i co do tego ze sorc i drut tak ma dobrze to wlasnie minus jest...ja obecnie z sorca na najta wrocilem bo jest za duzo sorcow. kiedys sorc byl elita zadziej spoykana...a teraz?? taki 8-20 lv sorc druid epi szybciej od knighta czy pala na tych samych lv i nie poswieca czasu na trening wogole.

sorc z tego powodu stal sie za prosty juz wole pomeczyc sie knightem :> bo aim z runek to dla mnie nie jestwiekszy problem..na 3 strzaly 1 zawsze jest celny 2 czasami i zadko 3 na 3 ale tez sie udaje

dobra ofa zrobilem..chjcialem napisac ze kiedys byla inna mentalnosc ludzi i nie oszukiwali. teraz graja w 80% max 13 lat i dla nich mc boty to czesc gry bo fdzeiki temu moga zroboic cos szybko nie zalezy im na satysfakcji z tego ze zrobilo sie cos samemu tylk ozeby pochwalic sie koledze/kolezance jaki to ma hiper mega lv i skile...nie patrzac na sirdoki jakicgh do tego uzyl..lamerstwo ale dzieciom ciezko wytlumaczyc takie rzeczy.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem