Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 15:24   #142
Satoke
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap
Nieukrywam , ze liczymy sie z porazka i napewno ja i inni sunbaldowcy padna nie raz no ale taka jest ta gra. Ale nieoddamy latwo skóry.Ciezko bedzie bo 205 sorcka ciezko ubic no i wy przeciez jestescie wymiataczami
A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda
Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki
A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda ( chwala zwyciezonym). No ale jestem dobrej mysli.A kasy nam niebrakuje bo zdarlismy milniony z akademi Sunblade no i ja mam tez duzo kasy bo caly serwer mnie sponsoruje No i ze skladek gildy wbilem boski 92 lev
Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac.

No ale troche

Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
GL
Signed, Harcesh