Cytuj:
Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!) O polityce i przemyśle muzycznym nie wspominajać.
|
dziecko drogie, nie poruszaj tematow o ktorych nie masz bladego pojecia... chyba ze potrafisz mi wyjasnic co ma wspolnego wystep Lordiego na Eurowizji z turystami i polityka w Finlandii... god...
Cytuj:
Jeśli masz takie zdanie o eurowizji to niepotrzebnie oglądałeś półfinały i wchodziłeś do tego topicu.
|
a to niby dlaczego? Mam wchodzic tylko do tych topicow, o ktorych mam pochlebne zdanie? Nie pograzaj sie juz do tego stopnia...
Cytuj:
Eurowizja może i jest dnem, ale kiedyś taka nie była
|
mhm. Tylko ze wtedy ciebie jeszcze na swiecie nie bylo.
Cytuj:
jaki znasz DOBRY festiwal muzyczny który zrzeszał by artystów z (przynajmniej) kilku(nastu) krajów.
|
chocby rodzima Metalmania... no i poza tym to Big Day Out... Ozzfest... to tylko z tych metalowych, w innych sie nie orientuje bo gowno mnie obchodza. Takze po raz kolejny - nie poruszaj tematow, o ktorych nie masz pojecia.
Cytuj:
Czy to był metal? Nie znam się na muzyce, szczególnie na metalu.
|
cos ty... jakos nie zauwazylem
Cytuj:
A ty masz wielką dupę. No i?
|
a ty jestes glupi. No i?
Cytuj:
Nie podoba ci się to wyjdź. I już tu nie wracaj.
|
akurat nie tobie dane jest takimi tekstami wyjezdzac... zwlaszcza w twojej obecnej sytuacji.
a na przyszlosc: nie klijak w "wyslij" za kazdym razem, jak po 5 sekundach nie wyswietli ci sie post...