witam proszę abyście wyrażali tu swoje opinie na temat pracy gmów ;], moim zdaniem gmowie nie istnieją, w każdym razie bardzo rzadko są widoczni a jak sa to i tak olewają swoja pracę........ hmmmm jeżeli ktoś się z tym nie zgadza niech wyrazi swoja opinię ;p.Wydaje mi sie że Tibia była by o wiele lepsza grą,gdyby gmowie zajeli sie tym co do nich należy. Czy nie uwazacie że nie ma sensu wybierać się na świat non pvp bo jeśli przykłądowo dojdzie do takiej sytuacjii, że ktoś cie oszuka cos ci ukradnie to nic nie możesz zrobić. Owszem móglbyś coś zrobić np napisac o tym gmowi
ale go nie ma.Ale pewnie niektórych to się podoba, że mogą robić co cchą, jeśli tak dalej pójdzie w tibii nie przestrzegane będą rzadne zasady. Nasi ukochani gmowie pojawiają sie sporadycznie i nic nie robią (owszem są wyjątki) zupełnie jak nasi politycy

. Niewiem moze tylko ja mam z tym problem, i tylko ja uważąm że gmowie nic nie robią, ale wydaję mi się ze znajdzie sie wiele osób które tak twierdzą.Może nie powinienem obwiniać za to Cipsoftu ale nie chce mi sie wierzyc że Cipsoft nie widzi co się dzieje, gmów jest bardzo mało a jeszcze mniej jest online. Przecierz Cipsoft tworząc ich miał za pomocą ichprowadzic porządek na światach a jest zupełnie na odwórt, narazie wygląda na to ze gmowie nie wykonują swojej pracy tak jak nalezy, nie mówie ze wykonywał bym ją lepiej, ale skoro Cipsotf ich zatrudnił to niech zaczną działać, przecierz nie robią teog za darmo ;/ no cóż może to się wkrótce zmieni (oby)
pozdrawiam i proszę o zamieszczanie swoich opinni