Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 16:01   #147
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satoke
Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
GL
Signed, Harcesh
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Po 20 minutach biegania caltus wraz ze swoja dzielna banda (katrila , laen loys , yakapushi~ , Sendrius , Anaboll) postanowili zaspamowac taifuna spamem ue oczyx katrila mial zjechac ssa taifunowi...
Dziwne... Zobacz parę postów wyżej na posty Ima~. Czytanie ze zrozumieniem...

Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)

Ostatnio edytowany przez Grimp - 22-05-2006 o 16:10.
Grimp jest offline