Temat: Praca gmów
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 16:33   #5
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majew
Czy nie uwazacie że nie ma sensu wybierać się na świat non pvp bo jeśli przykłądowo dojdzie do takiej sytuacjii, że ktoś cie oszuka cos ci ukradnie to nic nie możesz zrobić. Owszem móglbyś coś zrobić np napisac o tym gmowi ale go nie ma.
Jeśli ktoś Cię okradnie, to GM nic nie zrobi. Choćby ich było sześciuset sześćdziesięciu sześciu. Bo to nie należy do ich obowiązków. Chyba, że chodzi o linka do hacksite, to wtedy już tak.

Jak już napisał Pingwin, oni za to nie otrzymują pieniędzy. Tylko satysfakcję.

Wypełniają obowiązki jak mogą, inna sprawa, że jest ich mało. A też mają życia prywatne, pracę etc etc.

Odnośnie double posta - forum to nie gadu gadu, że odpowiedź masz po paru sekundach, tylko FORUM. Te 40 minut to nie tak długo, jakby się wydawało.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majew
dziękuje ze jako jedyny przeczytałes mój temacik niewiedziałem ze gmowie nie dostają kasy.......... hmmmmmmm to zmienia postac rzeczy, ale skoro taki człowiek zgodził sie zostać gmem to a nie dostaje za to pieniędzy powinien to robić dla rozrywki, nie wydaję mi sie że toduzy problem 2 czy 3 dni wejśc na server i zaprowdzić porządek byćmoze to dlatego gmowie nie wykonuja swojej pracy bo kasy za to też nie mają..... no cóż miejmy nadzieje że to się zmieni....... bo inaczej ciężko to widze i wcale nie uważam że ten temat jest już wyczerpany

prosze o kolejne opinie( tylko nie typu masz rację)
Zaprowadzenie porządku to nie taka łatwa sprawa. Żeby np. zbanować legalnie zbanować macroera trzeba poczekać 15 minut. No, chyba że łowi rybki, ale nie odpisuje, to ban. A jak jesteś zasypany tysiącem trzysta trzydziestoma siemioma (czyli że niby 1337) raportami to nie jest tak łatwo się wygrzebać.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 22-05-2006 o 16:36.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem