Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 17:05   #22
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Z tego co czytam to nie wina updatów, że tibia sie stacza a wina ludzi którzy w nią grają. Ja gram już niecały rok (raczej nie dużo) i musze jednak przyznać, że kiedys sie przyjemniej gralo. Sytuacje typu "leave or hunted" byly rzadkością a teraz to tradycja, jest to chyba najslynniejszy text w tibii Skulle? może kiedys były zbędne ale teraz? wyobraźcie sobie co by bylo gdyby nagle zlikwidowano je, skilujący knightci i palle w przedziale 8-15 musliby trzymać sie w pięcio osobowych grupkach!!!!! szerzyło by sie PA i rookowanie, totalna anarchia
Co do botów - hmmm no musze przyznać że uczciwi forumowicze są nie słyszeliscie że TBI (domyślam sie że wiekszać innych botów też) już nie działa? musze sam przyznać że używałem TBI, ale imo to jest bodaj najmniej noobowski bot, ja w zasadzie uzywalem go tylko jak szkoda mi bylo many na utevo albo jak chcialem potrenowac palkiem tak zeby rodzice nie widzieli ze gram (minimize ) osobiscie nie wyobrazam sobie jak można grac na jakich MC macro aimbotach itp po prostu żenada ;/ koles 50+lvl i nie umiec z run wtrafic? biedactwo, przynjamniej cofną go na taki lvl jaki odpowiada jego umiejetnosciom gry (ja nie mam postaci wiekszej niz 30 lvl i problemu nie mam) BTW: wcale mi nie szkoda że juz nie dziala przynjamniej teraz jest po równo szkoda tylko ze za jakies 2 tyg nastepni "chakierzy" rozgryzą zabezpieczenia i wszystko bedzie od początku....