Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 17:14   #73
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iska
Hmmm ... napisze to tak zeby nikogo niezabolalo ^^
Czytam ten temat i prawie co drugi post zawiera tresc " nie da sie wejsc do knightwatch tower bo drzwi zostaly usuniete albo zamurowane " na takie cos jedno slowo mi sie cisnie na jezyk , a brzmi ono LOL . Po pierwsze ta wieza nienazywa sie knightwatch tower tylko Tower of Knightwatch . Po drugie drzwi niezostaly zamurowane lub usuniete , poprostu nigdy ich niebylo .
Jedynym sposobem na wejscie do tower of knightwatch jest przejscie przez teleport znajdujacy sie w domu Goshnara . Dom ten jest jednak zamkniety i klucz do niego mozna zdobyc z **** questa. A co do pits of inferno jak je nazywacie. Po pierwsze to sa Inferno Pits . Po drugie czytajcie ksiazki na poh to sie dowiecie gdzie jest wejscie .
Hmmm mysle ze na tym skoncze
NIESTETY, Knightwatch Tower i Tower of Knightwatch znaczą DOKŁADNIE to samo. Poprostu składnia jest inna...
Inna sprawa, że nazwą wspominaną w Tibi jest Tower of Knightwatch
Inferno Pits, to samo co wyżej, ale tu skolei nazwą wspominaną w Tibii jest Pits of Inferno. Niewierzysz? Popytaj NPCów.
(niewykluczam że obydwie nazwy są w Tibii używane, ale ja spotkałem się tylko z tą)
styku jest offline