Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 17:20   #64
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Sorry ze nie odpisywalem wczesniej ale gralem sobie na fajnym otsie i mi sie nie chcialo wchodzic na forum, a teraz ots jest juz off od dluzszego czasu wiec odpisze
Cytuj:
1)To już zależy od podejścia. Botter botterowi (bo właściwie przez dwa t się pisze) nierówny. Jeden chce się potem dobrze bawić, drugi mieć wysoki level dla szpanu.
To samo dotyczy graczy nie uzywajacych botow - jeden gra dla zabawy, a inny dla szpanu.
Cytuj:
3)W sumie racja... ale jeśli już botuje na maxa, to aimbota również ma, chociaż nie jest to konieczne.
Ma, ale nie musi wcale z niego korzystac.
Cytuj:
4)Hlvl sorcowie expią (z blokerem) między innymi na demonach. Nie wyobrażam sobie takiego Cachero/Setzera jak z wandem na guardach popyla...
Tylko ze ja nie mowie o expienie z blokerem. Ja mowie o expieniu solo. I jesli chodzi o expienie solo to lepszy jest bot, bo mozna go ustawic na wszystkie potwory z demonem wlacznie. (pierwsze kilka godzin sprawdzasz czy bot poprawnie expi i wprowadzasz korekty, pozniej juz masz ustawione i nie boisz sie deda)
Cytuj:
6)Da się używać. Czego nie zrobią, to drobna modyfikacja i znowu się da. Ale jest to wbrew zasadom.
Racja. Ale niewygodne czlowiekowi zasady sa po to zeby ja lamac ulatwiajac sobie zycie. Tak samo z botami.
Cytuj:
7)Ale tutor nie jest jeden. Np. z Galany miałem sposobność gadać z Legend of Ogg, Yuperdo (-a,-b,-c,-d,-e,-f), Grand Herbalist i jeszcze innymi, których po tym ponad miesiącu (rachuby czasu nie mam od daaaawna) przerwy nie pamiętam.
Zawsze mozna napisac ze jest sie z bangladeszu i mowi w tamtejszym jezyku i teraz niech se szukaja tutora z bangladeszu (rotfl)
Cytuj:
9)Hydry biję dsami i z różdżki. Siła magii nic nie daje. I tak jest bloker i 4 dsy. Jeśli bloker nie popełni błędu/nie będzie miał pecha i nie przyniesie 2 lub sześciu hydr, to nie ma problemu, i bez manashielda lecę. HP mam coś koło 350, a hydra na kombo ze 600 weźmie, więc w cieć i jeszcze troszkę leveli mi brakuje do zwiększenia się bezpieczeństwa w stopniu znaczącym. Potraktuj ten punkt w czasie przeszłym, bo PACC się skończył xD
Ale majac wyzszy level mozesz oprocz wspomnianych wyzej hydr chodzic na xx wiecej potworkow i gra jest mniej nudna.
Cytuj:
przeczę sam sobie, bo wcześniej porównywałem botowanie do kradzieży w RL
Ludzie, zapamietajcie to sobie, tibia to tylko gra! Nie mozna jej porownywac do rl life! To jest taka sama gra jak wszystkie inne sapery, pasjansy, pacmany i jak zabawa w piaskownicy. Tylko troche bardziej "interesujaca". Ma sie ona nijak do powaznych spraw z rl life.
Cytuj:
psuje zabawę
Uzywanie botow nie psuje, tylko polepsza zabawe bo z botem mozemy pojsc na xx wiecej potworkow niz bez bota.
Cytuj:
A szkoda. Dzieki takim graczom polscy gracze sa w scieslej czolowce najmniej szanowanych graczy na Rookgaardzie.
Wole byc mniej szanowany w grze komputerowej, ale sie lepiej bawic. A poza tym to kto najmniej nas szanuje? Brazole? A ja mam ich w glebokim powazaniu, bo przyjaznie sie tylko z polakami, a oni akurat mnie szanuja. A poza tym uzywanie bota to nie noobostwo i hańba, a jedynie lamanie regulaminu tibii. Bo taki idiota co mowi "fri itans plx" to nawet bota w zyciu na oczy nie widzial w 99% przypadkow (bo sie boi sciagnac keylogera albo bota ustawic nie umie)
Cytuj:
Dobra Rada - Jak juz oszukujesz rob to z rozumem.
Racja.
Cytuj:
Najlepiej jednak bedzie jezeli zrezygnujesz z "pomocnej reki" i sam wezmiesz sie do roboty.
Tibia jest dla mnie (w przeciwienstwie do rl life) zabawa i zamierzam sie jak najlepiej w nia bawic. Dlatego korzystam z bota, ktory pozwala mi robic xx wiecej ciekawych zajec w tibii niz jakbym gral bez bota.
Cytuj:
moze mam nagrać na kamerze film w avi i wysłac debilom z cipsoftu?
Muhahahaha, nie ma nic prostszego do podrobienia niz zwykly film avi. I ty myslisz ze to jest dowod?
Cytuj:
to i tak nic nie da...bo tak naprawde ...prawie kazdy tego uzywa...a jak cipy by wszystkim zrobiły delete konta....to by stracili swoje kochane "money
Slusznie. Cipsoftowi chodzi glownie o to, zeby zarabiac kase na paccach, a nie o to zeby tibia byla uczciwa. Miło ze wreszcie to zrozumiales.
A teraz postaw sie w miejsce cipsoftu: wolalbys kase czy uczciwa tibie bez xxx graczy ktorzy grali wczesniej i placili kase za pacc?
Cytuj:
Instynkt pytanie do ciebie...jakim cudem nabiłas tyle expa dziennie?
Normalnie, expiac. Nie jest to wcale kosmiczna liczba. Jak ktos nie gra rookstayerem to mu sie wydaje ze to duzo, ale jak przychodzi co do czego to widac ze kazdy by tyle potrafil nabic (oczywiscie majac przyzwoity lvl). Trzeba tylko miec troche kasy i sie fluidowac nigdy nie czekajac na hp (co robi wiekszosc newbie rookstayerow).

Ostatnio edytowany przez Podraz. - 22-05-2006 o 17:29.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem