Temat: Ban
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2004, 23:58   #25
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Ohoho, widze ze zrobilo sie niezle zamieszanie. Ok, zacznijmy od tego ze nie odszedlem z forum z powodu zbyt duzej ilosci nOObow, bo nigdzie tego nie napisalem, powod odejscia jest inny ale zachowam go dla siebie...

@ Gimli

Napisalem ten temat poniewaz nie chcialem dostac spam na gg dlaczego nie ma mnie na forum i ircu. Jezeli az tak bardzo on przeszkadza i zasmieca temat to prosze go skasowac.

Cytuj:
Cytat: Aha, jeszcze jedno-takie tematy pozwalaja naprawde sie zastanowic, czy to forum juz sie stoczylo, czy jeszcze sa na nim normalni ludzie...Refleksje naplywaja... Normalni - czyt. tacy ktorzybeda spiewac peany pochwalne na czesc kazdego odchodzacego uzytkownika ^^?

Uwazam ze spedzilem troche czasu na tym forum i poznalem wielu ludzi wiec chyba moge sobie napisac jeden temat na pozegnanie no nie?

@ Inni

Chcialem tez podziekowac innym za fajna opinie o mnie bo zawsze robi sie milo gdy ktos czyta fajne texty o sobie.

Jak juz Vanessa napisala mozna ze mna pogadac na GG lub na kanale irc (#sado-maso, #daimon i #cronous)

@ Ertai

Tak wiec jestes dla mnie kolejnym nOObem ktory pojawil sie na tym forum...

[ALIGN=center]Tyle mialem do powiedzenia[/ALIGN]

[ALIGN=right](thx Drom za chwilowe zdjecie bana )[/ALIGN]