Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 19:32   #46
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@UP
Swoją drogą Kod Da Vinci przedstawia zakłamaną wizję chrześcijaństwa, no ale, żeby od razu czerpać wiedzę z filmów, w których gra Hanks?!

A 85,7% statystyk to bajki wyssane z palca!
Swoją drogą zostałeś już tak skwitowany przez Mateka i Kaldricka, że już nawet nie próbuj się osłaniać przed ciosami (bądź jak "prawdziwy chrześcijanin").
Btw. Ty, znajdź może sobie dziewczynę, co?

@Topic
Finowie mają głęboko między odstawianie jakiś wymyślnych kreacji. Zrobili show, i za to wygrali. Wszystkim się spodobało tylko nie takim Chessterrom. Luuuudzie!!!

EDIT:
@Hoomik
Nie ma obaw. Jakbym miał dalej pisać o Hanksie to tak bym poleciał, że cała grupa fanów Toma by się tu zleciała.

A tu Cię mam. Mam dziewczynę, komputer mam włączony około 2h godzin dziennie, w sql jestem 7h to daje 9h a reszte jestem z kumplami i na podwórku z dziewczyną.A to teraz już swoich poglądów przedstawiać nie można? Dla mnie finowie to jeden wielki shit!

@Slawekmag
Dokładnie. Ja Eurowizje oglądałem z rodziną. Moja ciocia z wujkiem i z synem (20lat) i jego dziewczyną (20lat). I nikomu się nie podobało. A dla mnie to wielkie dno ten Lordi. Moja opinia jest taka a nie inna. I zmieniać jej nie będe.

@Hoomik
Nie ośmieszaj się...

@Taube (dolny post)
Tego nawet najstarsi Indianie nie wiedzą...

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-05-2006 o 20:32.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem