Temat: Ban
Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2004, 01:07   #26
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
@Gimli-no dobra. Ja tam widzialem kilka postow Bosala a do tematu z tostami nawet nie zagladalem... Ale chodzi o to, ze brak bedzie samego 'ducha' bosala wsrod nas. Ja to odczulem... Po prostu po jego odejsciu czuc bylo ze CZEGOS nie ma. I nie chodzilo o to, ze brakuje naplywu 200 psotow dziennie napisanych przez kogos tam. Po prostu wiadomo, ze ten ktos odszedl i juz go nie ma na tym forum...

Jakiego ducha? Ja nawet nie widzialem kilku zielonych pixel ze jest online. Gimil to dobrze podsumowal, ze gdyby nie fakt ze dalismy newsa o tym to by NIKT nie zauwazyl odejsca bosala(poza ludzmi z IRCa). Prawda jest taka ze juz we wrzesniu ubieglego roku bosal ostatni raz cos na stronie zmienil wiekszego(wtedy byl jakis mini-update), a potem juz tylko MatKus robil kwestje techniczne(przebudowal beznadziejne skrypty ktore tylko spowalnialy strone strasznie, dodal wiele funkcji stornie, i wiele innych problemow ktorych na codzien nie widac) oraz kilku modow ktorzy dodawali tresc na strone(kto to mozecie w dziale kontakt na stronie zobaczyc macie wypisane).

Sam zawsze dziwilem sie takim tematom bo to troche dziwne dla mnie bylo. Odchodzisz to odchodzisz twoi kumple cie pozegnaja, ale pewnie jakbym sam kiedys odchodzil to tez moze taki temat zaloze, bo to fajnie o sobie takie rzeczy uslyszec.

Ogolnie co do dyskusji jaka sie wywiazala to powiem ze lezka mi sie w oku kreci z zalu ze tak malo jest tak pieknych i na poziomie dyskusji na tym forum. Gdyby tego bylo wiecej to forum byloby to raj. Szkoda ze tak rzadko sie takie dysputy tworza...

@up: nie ma sprawy, zawsze do uslug i pamietaj ze z checia bym ci go na stale zdjal...
btw: kanal #sado-maso powiadasz... hmmz... czyzbys znalazl nowe hobby po forum? moze dlatego odszedles :rolleyes:

j/k ofkors
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem