Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 19:40   #30
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
Z tego co czytam to nie wina updatów, że tibia sie stacza a wina ludzi którzy w nią grają. Ja gram już niecały rok (raczej nie dużo) i musze jednak przyznać, że kiedys sie przyjemniej gralo. Sytuacje typu "leave or hunted" byly rzadkością a teraz to tradycja, jest to chyba najslynniejszy text w tibii Skulle? może kiedys były zbędne ale teraz? wyobraźcie sobie co by bylo gdyby nagle zlikwidowano je, skilujący knightci i palle w przedziale 8-15 musliby trzymać sie w pięcio osobowych grupkach!!!!! szerzyło by sie PA i rookowanie, totalna anarchia

takie male wyjasnienie i moze fakt [lub moja opinia -.-] dla tych co nie zaznali przyjemnosci gry bez skuli.

mianowicie ci "pk" o ktorych mowisz po 2 tygodniach znikenli by z poweizchni ziemi dlaczego ? bo kazdy kto bedzie rpzechodzil by ich lekko mowiac przeteleportowal do swiatyni

chodzio to ze walki o wladze na serwie sa fakt.. ale ci ktorzy zdobyli wladze mieli swoje obowiazki. jakis h lv robil mass pk ..wystarczylo pogadac z ludzmi z rzadzocej gildi i oni z regoly przysylali team czyszczacy sprawe = zabicie pk

oczywiscie wyjatki od reguly byly jak to rzadzaca gildia pekowala...ale to wtedy sie porpostu trzeba bylo schowac

i jk np ty na tym powiedzmy 20 lv bys bil bity przez 5 osobowa grupke 15 lvli..po 1 kazdy przechodzacy sie pyta co sie dzieje i jak pk go olewaja wyzywaja pomaga ci w walce (sam mialem dzieki temu skure uratowana wiele razy). nobostwo rozszezylo sie wlasnie przez skull system bo gro osob po prostu boi sie zrobis skula na nobie, poniewaz np wie ze na swiecie sa skull hunterzy ktorzy zabijaja tylko za skula (mi osobiscie sie jeszcze nie zdazylo zebym zabil bez powodu..nawet skula)

po prostu gdybynie skul lsystem to dzieciaki by na bank nie graly bo ""mamao <placze> zabili mnie, niedobzi "ludzie" <ryczy> . Mam dosyc tibi <wciska shift + delate> " i tak o to zniklal nastepny niedoszly noob ktory moglby komus nerwy popsuc. a teraz kazdy liczy ile tych je... uinjustow mu zostalo ubezpiecza sie czy kumple wrazie co przyjda na pomoc czy bedzie mial sie gdzie schowac itd..zenada porostu malo co spontnicznego moze zrobic osoba ktora boi sie zrobic sobie skula.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes

Natomiast jedno jest pewne - jak już zaznaczył wcześniej Deaf Scream (long time no see ) doskonale Cipom wychodzi dodawanie nowych terenów i potworów. Każda nowa aktualizacja wprowadza wiele i zazwyczaj nowe otoczenia bardzo różnią się od poprzednich (przykładem może być choćby dżungla)..........

Rothes
hehe witam stary druchu grasz nadal na hibernie czy gdzies sie przenioslec?? ja jak widac zawedrowalem na obsidie po mojej ostatniej przerwie z gra ;P czesto tu nuda wieje ale zostalo duzo starszych graczy ktorym sie nie chce od nowa zaczynac..wiec ogolnie przynajmniej jest z kim pogadac ...tyle ze respy sux pozdrawiam i ciesie sie ze sie "spotkalismy" ..fajnie sie z toba gadalo...aaa i jak grasz na hibernie to swoim starym charem ??? jak tak to wybiles sie w koncu w tym fishingu na top 1 tak jak kiedys planowaleS??

Ostatnio edytowany przez Deaf Scream - 22-05-2006 o 20:25.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem