Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2004, 07:35   #1
Kamillllls
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2004

Domyślny Dobroczynca ;)

A wiec tak:
Wrzyscy narzekacie na PK...juz o nich jest peeelno tematow...pomyslalem sobie, ze otworze bardziej optymistyczny temat ...no rzeczywiscie...ja tez nie lubie PKowcow, ale...na swiecie (Tibii) nie ma samych zlych ludzi ...a wiec piszcie tu, opowiadajcie jak wam ludzie najbardziej pomogli...
To ja pierwszy
Raz bylem z qmplem w zamku kolo Ab...mielismy juz malo hp...i w pewnym momencie poprostu go cos rozlaczylo...jego postac oczywiscie nadal zostala w grze (ile razy mi sie to przytrafilo...), na okolo peeelno potworow ja mialem malutko hp...jeden sperman (orc)zaczal atakowac qmpla...sam bym nie dal rady...poszedlem po pomoc, poprosilem jakiego kolesia (ok. 30 lvl), zeby nam pomogl...wszystko sie dobrze skonczylo moj qmpel w koncu sam ,,zniknal'', a ja?Tamten koles dal mi jedzonko...malo tego...odprowadzil mnie pod samo depo w ,,moim'' miescie, a podrodze zabijal wrzystkie grozne potwory!!
Hehe...widzicie w Tibii sa jeszcze dobzi ludzie (gracze)...
Juz nie wspomne o tym ile razy mnie ludzie ratowali jak wpadlem do dziury...BEZ LINY!!
Macie jakies ciekawe historie...opisujcie!!

P.S. NAPRAWDE sprawdzalem...nigdzie nie znalazlem podobnego tematu...
Kamillllls jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.