Temat: "Mumia"
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 22:04   #19
Krizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza
Uuuu... niezłe ego... A myślisz, że to ty jesteś najlepszy? Że twoje fejki są perfekcyjne? Bo np. dla mnie są ciekawe, ale nie perfekcyjne. I gdybym miał takie samo podejście jak ty, to też bym ci "zakazał" komentować (to już jest zupełne debilstwo - zakazać pisać krytyk w dziale fake'i). SS-mani też się za jakichś nadludzi uważali. Jak wiadomo, wojnę przegrali.
Nie uważam siebie za perfekta, bo sam uważam że moje fake'i nie są takie "piękne"...
Nie chciałem przez to powiedzieć że Ja "Wielki Dark Kriss" etc... -.-''
Nawet se o tym pisząc tego posta nie pomyślałem...
Poprostu wqrzyło mnie to że gostek zbluzgał coś, czego sam lepjej by nie zrobił..., zrozumiałbym go gdyby nie wkleił swojego fake'a na forum, ale skoro to zrobił, uważam go za początkowego "fejkowca", i jeśli ma bluzgać na cudzy fake, najpierw niech popatrzy czy dosłownie tego samego nie można powiedzieć o jego fake'u -.-''

P.S: Commentując inne fake'i oceniam fabułę jak i wykonanie, a to że umiem robić fake'i troche lepjej nie znaczy że jestem jakimś "Panem", lecz jedynie to że zrobienie fake'a który mi się naprawde podoba to troche wyższa poprzeczka...
***A na dodatek gwarantuje, że jeśli "Pan którego zbluzgałem" najpierw wstawił by "to coś" do wyznaczonego tematu na pierwsze fake'i, a nie odrazu wstawiał to "badziewie" na forum i zakładał nowy temat, potraktowałbym to inaczej...***
Co więcej, Oni sami się o to proszą! -.-

Sry za 2th offtop, ale taka "powinność..."
Krizz jest offline