Cytuj:
jestes zalosny. Moze 1-2 osoby zrobili anihi bez botow. Nawet grupa 4 sorcow MUSI uzywac botow do zmiany SSA i MR-.- inaczej sie nie da bo dmg z UE zabiera ich mane i z grupy 4 osob lecą 5~UE;] musisz miec bota bo nie mozesz przelozyc SSA MR'a i je**ąc UE naraz...
a twoi koledzy ciebie NA PEWNO okłamują bo NA PEWNO nie zrobili anihilatora bez botow..albo ty masz kolegow tylko na Ots'ach
|
Might Ring ma 20 hitów czyli mozna zalozyc przed pociagnieciem dzwigni.
SSA mozna przekładać jedną ręką, drugą bić UE.
Wchodzisz UE, SSA zmieniasz, UE.
Toż to filozofia.
Cytuj:
Po co wy mowicie non stop dzieci "zal dupe sciska itp"? Nie wasza sprawa czy kupil chara czy nie czy ma ownerow czy nie..... I po co jemu to mowicie all? Zal....Dzieci...
|
A wyobraź sobie taką sytuację:
Grasz na servie X i jesteś w gildii A, w której każdy gra uczciwie i ma 40-60 lvle. Gildia B ma samych sharerów, jedzie na botach itp. ma 90-120 lvle. Gildia B huntuje gildie A, w której jesteś.
Jest ona lepsza tylko dzięki temu, że łamie zasady, tak samo Widakey zdobył sova łamiąc 3 zasady... gdzie tu satysfakcja, że oszukał? Ja tam wolę swojego uczciwie zrobionego 36 lv niż oszustwami zrobionego 106 rp.
Cytuj:
Sorry ale ja gram kilka lat i sam zrobilem postac jaka mam a tu przodzi jakis dupek z kupiona postacia i chwali sie ze wykonał quest za pomoca nielegalnego programu...
|
I agree!
Cytuj:
ja tez gram klika lat ale po co pieprzyc ze to ciota itp ze kupil postac .....nie chcialo mu sie poprostu kupil postac mial kase i gra a jak widze niezle mu idzie a anhi ciezko zrobic bez boota robia ale ciezko .....poprostu nie wyzywajcie go bez powodu nic wam nie zrobil....
|
Jest Imo oszustem i noobem.
Cytuj:
jak grasz na titani to powiedz swoj name a nie a jak nie grasz to sie nei udzielaj...
|
Czy żeby skomentować czyjś denny film i jeszcze denniejszą postawę, trza grać na tym samym servie? xD
Cytuj:
po 1 jesli ktos z rsem pojdzie na anhi to juz jest cos...
|
...idiotycznego xD
Cytuj:
po 2 Epic Legion Frajerow nie bieze i widakey zaslozyl zeby tu byc...
|
To miał być żart?
Cytuj:
po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl
|
Ja bym to zrobił :>
Cytuj:
po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ?
|
Złamał zasady tibii -> nie umie grac uczciwie -> jest 10-letnim dzieciakiem