Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2006, 22:43   #109
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
jestes zalosny. Moze 1-2 osoby zrobili anihi bez botow. Nawet grupa 4 sorcow MUSI uzywac botow do zmiany SSA i MR-.- inaczej sie nie da bo dmg z UE zabiera ich mane i z grupy 4 osob lecą 5~UE;] musisz miec bota bo nie mozesz przelozyc SSA MR'a i je**ąc UE naraz...
a twoi koledzy ciebie NA PEWNO okłamują bo NA PEWNO nie zrobili anihilatora bez botow..albo ty masz kolegow tylko na Ots'ach
Might Ring ma 20 hitów czyli mozna zalozyc przed pociagnieciem dzwigni.
SSA mozna przekładać jedną ręką, drugą bić UE.

Wchodzisz UE, SSA zmieniasz, UE.

Toż to filozofia.

Cytuj:
Po co wy mowicie non stop dzieci "zal dupe sciska itp"? Nie wasza sprawa czy kupil chara czy nie czy ma ownerow czy nie..... I po co jemu to mowicie all? Zal....Dzieci...
A wyobraź sobie taką sytuację:
Grasz na servie X i jesteś w gildii A, w której każdy gra uczciwie i ma 40-60 lvle. Gildia B ma samych sharerów, jedzie na botach itp. ma 90-120 lvle. Gildia B huntuje gildie A, w której jesteś.

Jest ona lepsza tylko dzięki temu, że łamie zasady, tak samo Widakey zdobył sova łamiąc 3 zasady... gdzie tu satysfakcja, że oszukał? Ja tam wolę swojego uczciwie zrobionego 36 lv niż oszustwami zrobionego 106 rp.

Cytuj:
Sorry ale ja gram kilka lat i sam zrobilem postac jaka mam a tu przodzi jakis dupek z kupiona postacia i chwali sie ze wykonał quest za pomoca nielegalnego programu...
I agree!

Cytuj:
ja tez gram klika lat ale po co pieprzyc ze to ciota itp ze kupil postac .....nie chcialo mu sie poprostu kupil postac mial kase i gra a jak widze niezle mu idzie a anhi ciezko zrobic bez boota robia ale ciezko .....poprostu nie wyzywajcie go bez powodu nic wam nie zrobil....
Jest Imo oszustem i noobem.

Cytuj:
jak grasz na titani to powiedz swoj name a nie a jak nie grasz to sie nei udzielaj...
Czy żeby skomentować czyjś denny film i jeszcze denniejszą postawę, trza grać na tym samym servie? xD

Cytuj:
po 1 jesli ktos z rsem pojdzie na anhi to juz jest cos...
...idiotycznego xD

Cytuj:
po 2 Epic Legion Frajerow nie bieze i widakey zaslozyl zeby tu byc...
To miał być żart?

Cytuj:
po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl
Ja bym to zrobił :>

Cytuj:
po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ?
Złamał zasady tibii -> nie umie grac uczciwie -> jest 10-letnim dzieciakiem
Lovah jest offline