Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah
Pepsi. Generation Next.
Szczuru. Intelligence Low.
|
n/c
Cytuj:
20 hitów -> 6 razy z ue, czyli zostaje 14. Każdy z 6 demonów musiałby walnąć w 3 sekundy, 3 hity żeby się skończył...
|
lol tak tak tylko ze demon moze robic kombo z 3 roznych atakow czyli po 1 turze ( 2 sec) masz juz 2 hity left
Cytuj:
Jakby nie ten Fummlan to bym go nawet nie sciagal. Takich anhi jest tysiace. A o Tetro mi nie mów, bo to koleś pokroju Twojego kolegi.
|
tysiace ?zobacz sobie na erigu ile jest 100 lvlow w tibi i pogadamy
Cytuj:
Respekt ma Kazadum, Seraph i Heat za to że walczyły z PA, a nie jakies 10-letnie asslickery!
|
powtarzam nie jestem asslickerem mam respect poprostu a po 2 do kazadum nic nie mam bo ziomkii z kyry spoko sa
a do seraph nie mam respectu bo nic jakos w tej wojnie nie robia i poszli na non pvp world
Cytuj:
Widzisz, "Mistrzu" jest jeszcze coś takiego jak Stone Skin Amulet aka SSA.
|
miszczu a nie wiesz ze STONE SKIN AMULET ALSO KNOWN AS SSA nie dziala na energy beam and GFB?
Cytuj:
Wiesz ile osób nie łamie regulaminu Tibii? :<
Jedyne złamanie regulaminu moim charem to było nie wpłacenie kasy za domek, ale to było przeoczenie, a nie celowo oszukiwanie.
|
dziecko w kasku ma pacc?
Cytuj:
Na Black Ice mi nie zalezy, bo to gówno i tak predzej czy pozniej cheaterów zbanują/zhackują a wtedy ja jako uczciwy gracz zaczne cos znaczyc na servie.
|
tez mnie to nie bawi osobiscie nigdy nie mialem zadnego cheata na kompie
Tibia z definicji miala kazdemu dawac te same szanse bez wzgledu na grubosc portfela , ale te dzieci to psują!
Jasne, że możesz.
To mial byc zart? Słaby.
Tu już nie musze komentować, koleś sam pokazał swój poziom, po co mam to jeszcze Wam uświadamiać?

[/quote]
@SEQ ja do Ciebie mam tez respekt ale wiesz jak ja robilem chara ty byles juz 69 lvl , hmm gdyby nie problemy z netem i problemy w rlu bym mial juz 100 na bank