Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Draco-licencja jest potrzebna tylko w Amn, 5000 to jest bardzo nieduzo, ja skonczylem BG2 bez zadnych oszukanstw z ponad 150000 kasy a na wszystko mozliwe dawalem najwieksze mozliwe kwoty Poza tym bez licencji to mozna sobie dodatkowo doswiadczenie nabic wlasnie na Zakapturzonych-jaja sa co niemiara Ale ja ani razu nie rzucilem czaru na ulicy bo nikt ci na ulicy silniejszy nie wyskakuje-wiec pipc ta licencje, w razie czego z Kapturkami sobie poradzisz...
Coi do zadan-Cyrk, druzyna z Nory Siedmiu Dolin, dzielnica mostow, Sir Sarles, ratunek dla Haer'Dalisa+druzyna pod dzielnica swiatyn+wiezienie sferowe, gildia Mae'Vara, Upadli Paladyni...Kurcze ciezko tak sobie wszystkie przypomniec Ale w Athkatli nie ma trudnych questow-chyba najtrudniejszy to Bezokiego, ale z Tarcza Baldurana i on staje sie latwy A no i of korz Kula Sfer jest dosc trudna(zwlaszcza Lavok)...
A w dzielnicy cmentarnej to sa 3 banalne zadania-mis Wellyna, dostarcz paladyna dla Risy i Tirdir...A daja one niezla ilosc expa na poczatek Wiec wybierz sie na cmentarz...Nie musisz isc do podziemi ale te questy mozesz wykonac...
|
Nie wykupywałem tej licencji, strata pięciu tysiaków. Matheous ma racje, sprowokuj czymś kapturki i expij sobie na nich. Są cholernie słabi, jeden oddział to praktycznie kilka minut.
Zadania jeszcze: Twierdza de'Arnise, niewolnicy w Miedzianym Diademie, Ściekowy Miecz, Firkraag, Targowo, zabójstwa w Ruinach, Edwin jako kobieta, ukochana Jansena, uwolnienie Nalii, rodzina Keldorna, siostra Anomena, siostra Mazzy, księga Korgana, romanse, twierdze dla klas... Mnóstwo jest tego...