Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2004, 10:15   #79
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Draco-licencja jest potrzebna tylko w Amn, 5000 to jest bardzo nieduzo, ja skonczylem BG2 bez zadnych oszukanstw z ponad 150000 kasy a na wszystko mozliwe dawalem najwieksze mozliwe kwoty Poza tym bez licencji to mozna sobie dodatkowo doswiadczenie nabic wlasnie na Zakapturzonych-jaja sa co niemiara Ale ja ani razu nie rzucilem czaru na ulicy bo nikt ci na ulicy silniejszy nie wyskakuje-wiec pipc ta licencje, w razie czego z Kapturkami sobie poradzisz...
Coi do zadan-Cyrk, druzyna z Nory Siedmiu Dolin, dzielnica mostow, Sir Sarles, ratunek dla Haer'Dalisa+druzyna pod dzielnica swiatyn+wiezienie sferowe, gildia Mae'Vara, Upadli Paladyni...Kurcze ciezko tak sobie wszystkie przypomniec Ale w Athkatli nie ma trudnych questow-chyba najtrudniejszy to Bezokiego, ale z Tarcza Baldurana i on staje sie latwy A no i of korz Kula Sfer jest dosc trudna(zwlaszcza Lavok)...
A w dzielnicy cmentarnej to sa 3 banalne zadania-mis Wellyna, dostarcz paladyna dla Risy i Tirdir...A daja one niezla ilosc expa na poczatek Wiec wybierz sie na cmentarz...Nie musisz isc do podziemi ale te questy mozesz wykonac...
Nie wykupywałem tej licencji, strata pięciu tysiaków. Matheous ma racje, sprowokuj czymś kapturki i expij sobie na nich. Są cholernie słabi, jeden oddział to praktycznie kilka minut.

Zadania jeszcze: Twierdza de'Arnise, niewolnicy w Miedzianym Diademie, Ściekowy Miecz, Firkraag, Targowo, zabójstwa w Ruinach, Edwin jako kobieta, ukochana Jansena, uwolnienie Nalii, rodzina Keldorna, siostra Anomena, siostra Mazzy, księga Korgana, romanse, twierdze dla klas... Mnóstwo jest tego...