Temat: Praca gmów
Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2006, 09:24   #14
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

GM nie ma obowiązku latać za każdym kto kogoś okradnie w grze - no to co? gracz wykorzystał głupotę drugiego gracza - dobrze dla niego, a ten drugi przynajmniej dostał lekcję na co ma uważać..
co innego, jakby ktoś naprawdę zachowywał się karygodnie - ciągłe zaczepki, spory, pk, chamstwo.. może wtedy gm zareaguje, jeśli będzie.. - przynajmniej ja jeśli miałabym cokolwiek zgłaszać, to nie coś, co wynikło z mojej głupoty lecz dawało się we znaki wszystkim i było czynione z premedytacją..

GM'a w życiu nie wdziałam, ale też nie grałam w to zbyt długo, a i na mnie nikt raczej nie donosił - jakoś nie mieli chyba powodów

@do autora
idź dziecko odejdź od komputera.. zjedz coś, pobaw się na dworze, a nie siedzisz non stop przy komputerze i narzekasz jak to nikt nie czyta twoich topików i pewnie są za długie, a tu nawet jak ktoś odwiedza to nie pisze
może jeszcze ponarzekasz, czemu tyle osób oglądało Eurowizję, a tak mało wysłało spośród nich sms'y? to ich wolna wola, że piszą bądź nie, a ty wyraźnie nie masz nic do roboty skoro siedzisz na forum i aż ci się z niecierpliwości ręce trzęsą 'no niech ktoś odpisze.. tyle czasu a oni nic'
jeśli temat kogoś zainteresuje, skłoni do refleksji, to się wypowie, ale nie będzie robił tego według twej woli - no chyba, że będziesz się dopominał strasznie, to coś napisze.. najczęściej odsyłając cię po środki na uspokojenie
forum ma to do siebie, że tematy tu tak szybko nie znikają - no chyba, że już mod zadziała, wtedy może nawet po 2 minutach nie być jakiegoś na forum
ale ludzie odpiszą wtedy kiedy chcą - nie muszą zaraz.. nie czekałeś tygodnia.. nie czekałeś nawet jednego dnia! ale już po 28 minutach strzelałeś fochy i odświeżałeś swój temat! - jakby tak rzetelnie gm'owie wykonywali swą pracę, jak ty siedzisz przy swym temacie, to więcej gm'ów bym w grze widziała niż samych graczy!

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem