Noob podchwycilem motyw??Jezu po ile wy macie lat??Macie racje proscie go zeby zostal bo skoczy pod pociag.Ty Gewof wspanialy jestes,jak mi przykro ,ze odszedles,byles taki wspanialy..nedzimy utrzymywali kontakty...chlip lol!!!!Buahahhaha!Tutaj naprawde jest ubaw.
Co do nowego userowania ,Gram w Mtg i jestem zarejestrowany na 5 czy 10 innych forach o podobnej jesli nie wiekszej popularnosci,mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach ..to noobostwo nabijanie..W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens.A wy goscia znacie??Popostowal ,jaki to on nie uroczy,a w rl moze byc chuj wie kim.Jak mozna zegnac kgos bo odchodzi z forum??jaki lol.Jesli jestescie kumpami z rl albo macie sie na gg??to po co sie zegnac..lol kolejny....Odejscia takie sa zalosne.Odchodzi w kij w to niech nic nie pisze poprostu idejdzie ktos kto go naprawde lubil zauwazy i sam zagada na gg czy jakos sie z nim skontaktuje.
Do tego wyzej.I po co mam lizac komus dupe?Na forum ,ktore ledwo sie kupy trzyma???tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac..Nie zalezy mi na tym forum,to tylko informacje,ktore pomagaja w grze,nowym graczom takim jak ja...a wy jesteście żałośni...
|