Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2006, 16:14   #19
Rayel of Selena
Guest

Domyślny Zamiana druida na pallka czy aby dobra decyzja

Tak, więc teraz ja
Zacznijmy od tego:
Na jakim grasz świecie ?
(Na wszystkie odpowiedzi mozesz odpowiadać w odpowiedzi lub na moim gg 2129130) Jest to ważne, ponieważ jak masz druta i grasz na tym świecie co ja to graj drutem będziemy tworzyli zgraną paczke ty mi b.ędziesz tworzył UH'y a ja ci Sudden Death, Ponieważ jestem sorcie ( Sorc The Best Sorc Rulesssss )
A jak Sorc Ma Uh'y a Drut ma Sudden Death to są niepokonani. Wystarczy gdy wyczarują potwory (np. Fire Devil Fire Elemental) Nikt nie jest w stanie ich zabic ( ja zawsze przesadzam ) ale do żeczy Pall Czy Drut ?? Hmmmmmm
Kolega 30 Drut i drugi 30 Pall poszli na party oczywiście Drut Wygrał Byłem Światkiem tej walki Ten Kumpel Pall miał kusze i 500 boltów zatem druid 20 manafluid, 20 sudden death ( ode mnie ) i 10 Uh'ów aha Pall też miał kilka Uh'ów nie wiem dokladnie ile. Gdy pall miał czerwone życie zużył już wszystkie uh'y wtedy drut wyczarował Fire elementala i gdy Pall już nie miał many a Drut Zielone zycie w tym Pall czerwone zaczęłem ulecxzać palla Uh'ami ale i tak to nic nie pomogło Drut wygrał potem kolega ten z drutem sie na mnie wkurzył włączył sobie czache i zaczął mnie nacierać to go zabilem LoL ok Także ja bym na twoim miejscu został przy Drucie Według mnie jest lepszy jak ja bym miał teraz grać do bym wybrał drutka bo Sorc mi się znudził ale wedłóg mnie Sorc to najlepsza Profesja Zostać przy drucie Powodzenia w dalszej grze i pozdro z Krakowa
  Odpowiedz z Cytatem