Knight
Gram knightem od pewnwgo czasu i uwazam, ze jest lepszy od palla. Wezme pod uwage tylko kwestie PvP bo o expieniu chyba nie ma sensu dalej mowic. Knight rozwala palka jak psa. Nie ma on najmniejszych szans. Ja na 35 lvlu ze skillami 73/67 z bronią Dragon lance zabilem kilku palkow. Opowiem jak to wygladało.
Spotkalem kiedys 36 palla, ktory pkowal, wiec mial duzy zapas uh, sd itp. Podszedlem do niego i bez gadania zaczalem lac. Dostawal hity po 70+ prawie za kazdym razem. Czasami siadalo po 80+ Nie wazne jest, ze pal jest szybszy, bo jesli dam "chase opponent" doganiam spokojnie 40 lvla. Palek prawie nc mi nie robil. Dostawalem hity od 18-47. A z sd mu sie nie bardzo oplacalo bo bil z nich tyle co ja z broni. Padl w przeciagu 2 min, gdyz mial duzo UHs.
Kiedys tez spotkalem 45 palka na rotach (pkera), rowniez bedac na 35 lvl. Sytuacja wygladala podobnie. Palek obrywal niemilosiernie a mi prawie nic nie robil. Gonilismy sie po jaskini z rotami, wiec na zakretach doganialem go bez problemu. Akurat ten nie mial sd, ale co on z nich osiagnie... hity do 110 max, a ja mam 590hp lol? Walnie mi 5 sd i ja sie 2 razy uhne pod warunkiem ze siadzie mu. Chyba reszta nie wymaga komentarza. A i jeszcze jedno, jak knight ma doby shielding to palek go w ogole nie trafia. I jeszcze jedna sprawa, jezeli uwazasz ze palek jest lepszy bo ty akurat nim grasz wcale tak nie oznacza. Moze akurat okazac sie ze zadna inna profesja nie umiesz grac i dlatego tak mowisz.
|