Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
Hahahah po 1 Co miał zrobić na nerko?? Jak nie miał many 2 fe go biły i yordiq z SD z aima walił?? Co ty byś zrobił no napisz?
Jaki maiłeś nick na kyrze ?? a skoro mu się nie udało to jest dowód ze nie używa bota i ze liczy na swoje pvp...
Czy ma ovnreow, co się to interesuje tez pewnie grasz w 3
a ostatnie obejrzyj filmy all!
|
1. Na necro nie mial nawet uhow ... (najwyzszy lvl bez uhow ..zal.pl) ... mial szanse! na h-uj uzywal utana vid ktora jedzie 440 many i ucieka tam gdzie nie ma dsow !!! pozniej uzyl utamo vita majac e ring w backpacku!!!
Yordiq nie jechal na bocie to druga sprawa
Ja jakbym byl w jego sytuacji to po 1 bym sie nie ruszal bez uhow. Jesli juz bym uzyl utana vid to bym uciekal w strone v hell ... tam sie namanaskowal i walczyl .... oni nie zdazyli by juz fe zsummonowac wiec by byla walka 78 ms vs 44 & 30+ ...
no ale spoko byl zaskoczony znoobil .. rozumiemy ale na h-uj go bronic skoro zachowal sie jak noob

no coz chyba ze lizanie dupy jest czyims hobby
Co do drugiego deada to tylko jego glupota ze dal sie tak strapowac
Trzeci dead .... nie mial szans

GZ dla AIE pomyslu na trapa
2. W pvp nie chodzi tylko o umiejetnosc walenia z run .... jakby pomyslal to by mnie zabil
3. Mnie nie obchodzi ile ma ownerow, ale po to on pisze ze gra sam i pozniej nooby mowia jaki on nie jest wspanialy ... ze sam wszystko zrobil co jest gowno prawda. A co do mnie to gram sam dlatego ze moj brat ma 14 lat i nie mam zamiaru z dzieckiem dzielic konta, a odemnie z rl nie mam z kim.
4. Wszystkie filmy ogladalem ... mam ponad 200 mb rec-ow i 1.5 gb wmv
A to ze tetro wymiata na open battle to norma bo ma najwiekszy lvl, ma najwiekszy power i jest najszybszy ... mieso armatnie idzie do przodu a on zza nich nawala .. pozniej jak uciekaja to tylko goni i dobija ... nic specjalnego ... lepiej popatrz co taifun robi na furorze

18 fragow nabil

mozna by bylo pomyslec ze jest masta pvp a zanim spoxstera aka nemtora shackowali to grzal dupe w pz