Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/...
@up
Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??
|
Dwik Ci odpowiedzial hehe
a co do mnie to ja na 60 lvlu zawsze mam w bp oprocz najpotrzebniejszych rzeczy : 2 ssa 1 elven amulet, 2 t ringi, s ring, e ring, 2 mwalle, 2 df ,1 fb i desintegrate runke, 2 scarab coinsy i pare kluczy (ze scarab coinsami i kluczami to zalezy gdzie jestem i co robie

)

do tego w dp w miescie gdzie jestem "zameldowany" mam prawie taki sam bp jak na sobie, ktory moge zaklozyc na siebie odrazu po deadzie
Rhu "miął" szanse wygrać wojne i nadal ma, 1 "batell" wygrali, dopiero po przylaczeniu sie czlonkow myrr~ przy drugiej walce AIE ostro dostalo bo byli na to nieprzygotowani (tak jak tetro na necro) ... wojna sie jeszcze nie skonczyla
A co do Familii i swe walczacych w niej to sie przylaczyli zeby wyj-ebac hlvlowych polakow, ktorych najwiecej jest w AIE.... jesli im sie to uda to zobaczycie co sie bedzie dzialo pare miesiecy po wojnie ....